RÅDGIVNING

Minimalisme par excellence: LED-panelets tynde profil kombineret med den bløde, jævnt fordelte belysning giver en moderne stil og lyssætning som ingen anden lampe! Med deres rene design sikrer LED-paneler, at rummet virker større..

Se alle LED paneler

Montering
Indbygning eller påbygning

Der findes to typer LED-paneler: Indbyggede og påbyggede paneler.

Indbygningspaneler indsættes med installationsrammer i gipslofter eller hvis standardstørrelse direkte i de hertil lavede gitterlofter.

Påbygningspaneler er forbundet som normale loftslamper og bliver monteret som enhver anden pendel- eller loftlampe.

LED-paneler

LED-paneler - vores anbefalinger

Stemning
Moderne behagelig belysning

I modsætning til individuelle lyskilder, lyser hele LED-panelets overflade jævntgleichmäßig. Der er ingen mørke pletter på panelets overflade, som det er tilfældet med glødepærer eller lysstofrør under en diffusor.

Det lys, som LED-paneler genererer, er altid blødt og blændfrit - perfekt til stuen, men også til kontoret, frisørsalonen, caféen eller entréen.

LED-paneler

Til hele hjemmet- særlige LED paneler

Rund

En elegant variant af de normalt kvadratiske eller firkantede LED-paneler. Som indbygningslamper kalder man også disse downlights.

Se mere

Individuel

Disse dæmpbare LED-paneler med RGB-farveændring leveres oftest med en fjernbetjening, der gør det muligt at indstille der rette lys til enhver situation.

Se mere

Vandtæt

Udstyret med mindst IP44-kapslingrad er disse paneler velegnede til badeværelset, vådrum eller også over køkkenets arbejdsflader, hvor godt lys er essentielt.

Se mere

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

75 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 500 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.