Møbelbelysning

Møbelbelysning giver et stemningsfuldt lys

Funktionel belysning og vidunderligt stemningslys – det hvad møbelbelysningen skal sørge for. De er praktiske hjælpere og stemningsfulde lyskilder i et og kan på flere måder anbringes i og på møbler.

Møbelbelysning – funktionelt og æstetisk i alle rum

Møbelbelysning kan anvendes i mange områder af huset: Under hængeskabe i køkkenet, i husets bibliotek som belysning i reolerne, i stuens vitrine for at give en glansfuld belysning af værdifulde samleobjekter eller som lys i tøjskabene, så man kan finde de forsvundne sokker igen. På alle disse områder er møbelbelysning en praktisk hjælp og skaber stemningsfuldt lys.

Forskellige former for møbelbelysning

På grund af de forskellige anvendelsesmuligheder af møbelbelysningen findes der en tilsvarende stor variation af lamper. Bænkbelysning har primært sin anvendelse i køkkenområdet, når det gælder optimal belysning af arbejdsområdet. Da der ofte hænger køkkenskabe over arbejdsområdet, kan kun belysning med møbelbelysning, som underskabsbelysning give nok lys, så det bliver muligt at arbejde sikkert i køkkenet. På dette område kan man få påklæbelige LEDs for en meget praktisk montering, der desuden udvikler så godt som ingen varme, og derfor er yderst velegnet som ufarlig møbelbelysning.

Møbelbelysning som påbygningsspot eller integreret møbelbelysning tilbyder en usædvanlig stemningsfuld, indirekte belysning. Monteret på et møbel sætter påbygningsspot, lysmæssigt bøger eller samlerstykker i scene og bader hele stuen i et fantastisk stemningslys. Også i vitriner med opalglas skaber møbelbelysning fantastiske effekter.

Mindre prangende, men med mindst lige så effektiv virkning, har møbelbelysning der bliver indbygget i træmøbler. Denne såkaldte integrerede møbelbelysning træder ved indbygning i møbler i baggrunden, men har lysteknisk den samme virkning som påbygningsspot eller andre former for møbelbelysning.

Sikkerhed ved møbelbelysning med brandbeskyttelsessymbolet.

Ved montage af en møbellampe, må du ubetinget først forsikre dig om, at lampen er markeret med brandbeskyttelsessymbolet „M“. Dette garanterer at det er ufarligt at tage møbellampen i brug, forudsat at den er korrekt monteret.

Effektfuldt belyste reoler, vitriner, skabe og dele af rummet – til alt dette er påbygningsspots bedst egnede. Effektivt udnyttet sætter de scenen. Med påbygningsspot monteret på møbler, skabes der hyggeligt stemningslys i rummet.

Skræddersyet lys, muligheder med påbygningsspot til møbler

I arbejdsområdet på køkkenet kan man ikke få for meget lys. Her arbejdes der med skarpe knive, elektriske maskiner og varme kogeplader. Mange køkkener er så tilbyggede, at der er anbragt et skab over arbejdspladsen. Derved fås værdifuld opbevaringsplads, men på samme tid kaster de store skygger på arbejdsområdet. Der er påbygningsspot den perfekte løsning.

Med sin kegleform, passer påbygningsspot lige ind i hjørnet mellem skabsunderkanten og væggen, og kaster et strålende lyst lys på arbejdsområdet og blænder ikke. Med sin lange form kan påbygningsspot praktisk taget anvendes overalt, hvor der skal bruges målrettet lys.

Særlig interessant er de energisparende påbygningsspot, der kan bruges i hele huset som ekstra lyskilde ved behov eller tilbyde stemningsfuld indirekte belysning.

Monteret i et højt stueskab i nærheden af en væg, kan et påbygningsspot også fungere som en „usynlig“ standerlampe, der spreder et behageligt lys. Skabe med døre i opalglas, eller transparente laminerede døre, forvandles ved indbygning af et påbygningsspot til en individuel kunstnerisk lysobjekt med en eksklusiv designfaktor.


  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage
+45 89 88 18 90

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.