Lyslister

Lyslister – mere end bare den obligatoriske kælderbelysning

Lyslister er kendt som noget af den enkleste belysning, som kun består af en fatning og et lysstofrør. I privat regi, bruges disse oftest til at oplyse kælderrum, hobbyrum eller garage. På arbejdspladsen bliver de praktiske lyslister ofte benyttet i lagerrum. Overalt hvor der ikke bliver lagt nogen særlig vægt på udseende af belysningen, kan lyslisten være en effektiv lyskilde. Lyslister er også en favorit over køkkenbordet. Der monteres lyslisterne under overskabene og belyser den ellers mørklagte overflade vi bruger i det daglige køkkenarbejde. For minimalister er de også praktiske rundt om spejlet på badeværelset eller i garderoben.

Lyslister som effektbelysning

Lyslister kan være mere end bare praktiske. Lyslister giver en dejlig belysning og en hyggelig stemning, hvis man f.eks. placerer dem i den øverste del af væggen bag en liste, så lyset skinner frem bag listerne. På denne måde skaber man en vidunderlig indirekte belysning. Det er også muligt med andre lyskilder: Lyslisterne bliver anbragt således, at de falder mere i et med loftet, men de kan også placeres halvvejs nede på væggen så de tager sig ud som en slags væglampe.

Forskellige typer lyslister

Grundlæggende findes der to forskellige slags lyslister, som er forskellige på grund af deres lyspærer. For det første er der de lyslister, der drives med de sædvanlige lysstofrør og for det andet er der i flere og flere lyslister der bliver udstyret med LED. De små lysdioder sikrer en lang levetid og et lavere strømforbrug. En anden fordel ved LED-lyslister er, at de ikke kun, som de sædvanlige lyslister, er tilgængelige i forskellige længder, men også i forskellige farver, som giver mulighed for endnu større variation ved designet af belysningen.


  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage
+45 89 88 18 90

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.