Kun

Ekstra rabat: 11 % fra 899 kr. | 14 % fra 1299 kr. - på næsten alt

Op til 65% rabat på lofts- og pendellamper

Lysekroner

Filtrer og sorter
Filtrer og sorter 0
Sortering Popularitet
Farve
Stilgruppe
Rum
Antal lyspærer
Pris
Anvend
Brand
Diameter (i cm)
Anvend
Beskyttelsesklasse
Fatning
Ophæng (i cm)
Anvend
Længde (i cm)
Anvend
Højde (i cm)
Anvend
Lysdæmpere
Bredde (i cm)
Anvend
LED
Lysfarve (udvalg)
Materiale
Form
Fjernbetjening
Med bevægelsessensor
Inklusiv lyskilde
Regulerbar højde
Med afbryder
Fast indbygget LED
Made in Germany
Wattværdi
Anvend
Dæmpbar
Vi kan ikke finde nogen produkter, der matcher de valgte filtre.

Lysekronen på værket

Når du hører ordet lysekrone, tænker du måske på lys til kongelige slotte, majestætiske palæer og overdådige herregårde. Men lysekroner behøver hverken være kompliceret design eller kostbar antik. Sæt selv lysekronen på værket, og giv dit hjem et mere eksklusivt præg, hvad enten du bor i et slot eller ej.

En lysekrone er meget mere end en traditionel loftlampe. Lysekronen er et midtpunkt, et mesterværk, der fungerer som et smukt og naturligt blikfang, hvad enten den er i messing, kobber eller krystal. Lysekronen kommer til sin ret i store rum med masser af loftshøjde, men andre dele af hjemmet kan også nyde godt af eksklusiv belysning. Du kan for eksempel hænge en lysekrone over sengen, eller du kan bruge den til at give dine gæster en storslået velkomst i entréen.

Lidt ekstra elegance i hverdagen

Lysekroner har man kendt til lige fra middelalderen, hvor man ved hjælp af reb hejste et trækors med vokslys op under loftet. Siden har denne form for belysning heldigvis undergået en forvandling, og den moderne lysekrone fås i mange former og størrelser og med mange typer pærer. Det får du hurtigt syn for, når du går på opdagelse i vores brede udvalg af lysekroner, tilbehør, nyheder og tilbud.

Sortimentet omfatter naturligvis de store, klassiske krystallysekroner, som bader rummet i elegant lys, der reflekteres i utallige prismer. Du finder også lysekroner i florentinerstil og en lang række mere moderne og minimalistiske varianter, hvis indretningen skal have et ekstra twist. Uanset hvad du vælger, får stuen med en lysekrone et flot blikfang og en unik personlighed. Endda til en attraktiv pris.

Skal lysekronen ikke stå for belysningen alene, så er et godt tip at kombinere den med en væglampe eller med bordlamper matchende design for at gøre lyssætningen til en helhed. Er du usikker på, hvordan man kombinerer, og hvad der passer sammen med en lysekrone, kan du finde inspiration på vores inspirationsside.

Skab ekstra elegance i hverdagen

Lysekroner med skærm for ekstra charme

Hvis hjemlig hygge, charmerende boligindretning og personlig stil er vigtig for dig, kan du overveje, en lysekrone med skærm i stedet for den traditionelle pendel. Skærmene er typisk lavet af et stof, der kun slipper det behagelige lys igennem, og det sætter et blødt og behageligt præg på hele rummet. Også her kan du naturligvis vælge mellem flere farver og mønstre på skærmene for at skabe forskellige udtryk, og der findes også mange forskellige typer arme og pærer.

En loftlampe med beige stofskærme kombineret med gule arme resulterer i en lysekrone med et eksklusivt præg, mens en helt sort lysekrone giver et stramt og stilrent udtryk, der kan passe fint til en minimalistisk boligindretning i hvid. Her er det dig og din bolig, der bestemmer.

Det handler bare om at slippe fantasien løs. Hos os kan du vælge mellem lysekroner i en antik, landlig og rustik stil, eksklusive krystallysekroner og moderne designerlysekroner, som vil løfte helhedsindtrykket af dit hjem. En lysekrone er ikke bare en loftlampe, men en markant del af indretningen, hvad enten det er i din stue, i dit soveværelse eller i entréen.

Se udvalget igennem, og find dine egne favoritter. Kontakt kundeservice, hvis du har spørgsmål om lysekroner eller andre lamper. Se varianter med LED og andre pærer, og glæd dig til eksklusiv belysning.

Hvorfor vælge en lysekrone?:

  • Et naturligt midtpunkt: Lysekroner tilfører dit hjem både stil og elegance. En lysekrone fungerer som et naturligt midtpunkt i rummet, hvad enten du vælger LED eller andre typer pærer.

  • Samspil mellem lyskilderne: Du kan kombinere din lysekrone med andre lyskilder i samme stil og med samme design – f.eks. bordlamper, væglamper, gulvlamper eller andre loftlamper – og skabe et fint og sammenhængende udtryk i rummet.

  • Flere udførelser, stilarter og størrelser: Vores lysekroner er inddelt i overskuelige kategorier, så du nemt kan finde den helt rigtige til en god pris, der passer til dine rum. Lysekroner med krystaller eller i messing, lysekroner med skærm, moderne lysekroner og lysekroner i landlig, rustik stil.

Vis mere Vis mindre

De overstregede priser svarer til producentens vejledende udsalgspris.
Alle priser er inklusiv 25 % moms, men eksklusiv fragtomkostninger.
Lampenwelt GmbH VAT-No.: DE815559897

© 2024 Lampenwelt GmbH