Kun

Ekstra rabat: 10 % fra 799 kr. | 13 % fra 1099 kr. - på næsten alt

Op til 60% rabat på over 15.000 produkter

Lysekroner landlig / rustik

Filtrer og sorter
Filtrer og sorter 0
Sortering Popularitet
Farve
Stilgruppe
Rum
Antal lyspærer
Pris
Anvend
Brand
Fatning
Made in Germany
Beskyttelsesklasse
Fjernbetjening
Lysdæmpere
Fast indbygget LED
Form
Inklusiv lyskilde
Materiale
Med bevægelsessensor
Med afbryder
Dæmpbar
Regulerbar højde
Diameter (i cm)
Anvend
Bredde (i cm)
Anvend
Længde (i cm)
Anvend
Ophæng (i cm)
Anvend
Højde (i cm)
Anvend
Wattværdi
Anvend
Vi kan ikke finde nogen produkter, der matcher de valgte filtre.

Lysekroner i landlig/rustik stil - et charmerende blikfang også til lejligheden inde i byen

Tænker du kun bondegård, når du hører ordene landlig/rustik? Det gør vi ikke. Vi tænker også på by lejlighed, for her passer den moderne Country-Style også godt ind og kan skabe en skøn stemning. Selvfølgelig synes vi også, at den landlige og rustikke stil passer perfekt til et hus på landet, hvor den kan være med til at skabe en hyggelig boligindretning, hvor man kun kan føle sig godt tilpas.

Lysekroner landlig stil

Hvilken størrelse skal en lysekrone i landlig/rustik stil have?

Det vigtigste er, at du synes, at den skaber et dejligt lys, og at den ser godt ud i rummet, uden at virke hverken for stor og tung, eller for lille og uanselig. For en lysekrone er et statement. Tip: Hvis den landlige/rustikke lysekrone hænger frit i rummet, kommer det slet ikke an på dens størrelse, men derimod på antallet af lyskilder eller den totale lysstrøm, der måles i lumen. Den nødvendige lysstrøm afhænger af:

  • rummets størrelse

  • farverne i rummet (lyse vægge reflekterer lyset bedre)

  • den ønskede lysstyrke

Hvis du vil hænge din rustikke lysekrone op over bordet, må den ikke være for pompøs til bordet, og den skal i hvert fald have en mindre diameter end bordet, så den ikke kommer til at virke som et tungt låg, der trykker sig ned over bordet. Det er nemt, hvis bordet er rundt, og hvis det er firkantet, kan du gå ud fra den korteste side.

Hvor højt skal den hænge?

En ting er sikkert: Hvis den rustikke lysekrone hænger frit i rummet, skal den placeres så højt, at man ikke kan støde ind i den. Hvis den placeres over et bord, kan den godt hænge længere ned i rummet, men den må ikke være i vejen, når du gerne vil kunne se den person, der sidder over for dig. Det bedste er en afstand på ca. 60-70 cm mellem lampens underkant og bordets overflade.

Lysekroner landlig stil
Lysekroner landlig stil

Hvad er det specielle ved lysekroner i landlig/rustik stil?

Lysekroner i den landlige/rustikke stil er selvfølgelig især én ting, nemt meget rustikke. Vi tænker her især på træ, messing og metal, for de materialer passer rigtigt godt til den moderne Country-Style. Du finder nemt dine yndlingsmaterialer i shoppen ved at vælge filteret „Materiale“ og sætte flueben ved dem, du kan lide, og straks får du en oversigt, der passer til din dine valg.

Tip: Lysekroner i rustikt, landligt look kan også med held kombineres med disse populære stilretninger:

  • Shabby-Chic

  • Vintage-Stil

  • Hygge-Style

Hvilke farver kan man få landlige/rustikke lysekroner i?

Du finder ingen pangfarver, når du søger efter lysekroner i landlig/rustik stil - det giver vel også sig selv, når man ser på stilretningerne - men der er alligevel en del farver at vælge imellem, så du skal bare bruge filteret „Farve“ i shoppen og lade dig inspirere. Her finder du for eksempel hvide modeller eller lysekroner i krom, bronze og kobber.

Findes der lysekroner i landlig/rustik stil med små skærme?

Kunne du godt tænke dig en lysekrone med en masse små lampeskærme? Dem har vi også, og de passer også virkelig godt til en rustik boligindretning. For at finde den helt rigtige model til dit hjem kan du lade dig inspirere af billederne i vores kategori „Lysekroner landlig/rustik“, og hvis du er blevet bidt af ideen om en model med skærm, skulle du tage et kig på kategorien „Lysekroner med skærm“. Her finder du dog ikke kun landlig/rustik stil, men mange forskellige stilretninger.

Lysekroner landlig stil

Passer lysekroner i landlig/rustik stil godt til spisestuen eller køkkenalrummet?

Det gør de helt bestemt! Et spisebord i træ, måske endda i gammeldags stil, skriger nærmest på en rustik belysning. Hvis du stadig er i tvivl om, hvilke slags lysekroner, der vil passe bedst til din spisestue eller dit køkkenalrum, er du altid velkommen til at ringe til vores tekniske kundeservice. Du finder kontaktoplysningerne nedenfor.

Lysekroner landlig stil

Kan man få retrofit-lyskilder i et landligt/rustikt look?

Selvfølgelig kan man få moderne lysekroner i landlig/rustik stil, hvor man kan bruge lyskilder med den nyeste LED-teknik, som er både dobbelt så energibesparende og miljøvenlig som de traditionelle glødepærer, og hvis du vil have dem i et rustikt look, kan du for eksempel vælge de flammeformede LED-pærer. De har de samme normerede sokler som almindelige lyskilder og passer dermed også i standardfatninger som E14

Vil du hellere have personlig rådgivning? Det kan du naturligvis sagtens få. Bare ring på +45 89 88 18 90 eller skriv via kontaktformularen.

Vis mere Vis mindre

De overstregede priser svarer til producentens vejledende udsalgspris.
Alle priser er inklusiv 25 % moms, men eksklusiv fragtomkostninger.
Lampenwelt GmbH VAT-No.: DE815559897

© 2024 Lampenwelt GmbH