Kun

Ekstra rabat: 10 % fra 799 kr. | 13 % fra 1099 kr. - på næsten alt

Op til 60% rabat på over 15.000 produkter

Lysekroner klassisk / antik

Filtrer og sorter
Filtrer og sorter 0
Sortering Popularitet
Farve
Stilgruppe
Rum
Antal lyspærer
Pris
Anvend
Brand
Dæmpbar
Fatning
Beskyttelsesklasse
Inklusiv lyskilde
Fast indbygget LED
Materiale
Fjernbetjening
Lysdæmpere
Med afbryder
Made in Germany
LED
Form
Wattværdi
Anvend
Diameter (i cm)
Anvend
Bredde (i cm)
Anvend
Ophæng (i cm)
Anvend
Højde (i cm)
Anvend
Med bevægelsessensor
Regulerbar højde
Vi kan ikke finde nogen produkter, der matcher de valgte filtre.

Historiens vingesus med den nyeste teknik: antikke lysekroner

Hvis du er til det pompøse, er der ingen vej udenom, for lysekroner - helst i antik stil - giver ekstravagante rum charme og elegance. Jo større rum, jo bedre, for store lysekroner har den bedste effekt, hvis de hænger i rum med højt til loftet og med god afstand til væggene rundt omkring dem. Man behøver dog ikke bo på hverken en herregård eller et slot for at få glæde af en lysekrone. En ældre lejlighed med stuk, et loft, et stort værelse eller en hal er også de perfekte kulisser til lysekroner med antik glans, og hvis man har mindre rum, kan man også få små lysekroner, der passer til dem.

lysekroner-klassisk-antik

Er antikke lysekroner gamle, eller ser de bare sådan ud?

Hvis du leder efter en virkelig gammel lysekrone, har du nok bedst chancer på et loppemarked eller i en antik butik, men hvis du derimod vil have en lysekrone, der ser antik ud, men i virkeligheden aldrig har været brugt, så skal du kigge i vores shop. I vores sortiment af lysekroner i antik stil finder du modeller, der uden videre kunne hænges op på et gammelt slot uden at virke nye. Hvis du har spørgsmål til de antikke modeller af lysekroner, er du velkommen til at kontakte vores tekniske kundeservice via de nedenstående kontaktoplysninger.

Hvilke materialer består antikke lysekroner af?

Hvis du helt præcist vil vide, hvilke materialer der giver lysekroner antik charme, skal du bare kigge i shoppen under filteret „Materiale“. Her er der dette udvalg:

  • glas

  • træ

  • krystal

  • messing

  • stoffer

  • silke

  • og andre metaller som for eksempel jern.

Du kan sågar vælge plastik, selv om ingen nok vil tro det. Plastik kan man faktisk også få til at se så gammelt ud, at det passer ind på et gammelt slot.

lysekroner-klassisk-antik
lysekroner-klassisk-antik
lysekroner-klassisk-antik

Er krystal et særligt karakteristisk materiale til lysekroner?

Ja, uden tvivl. Når man siger lysekrone, ser man automatisk de meget elegante og pompøse med masser af krystal for sig. Her kommer man allerførst til at tænke på Swarovski-krystaller, der er forarbejdet til storslåede lysekroner af firmaet Schonbek. Du kan finde andre producenter af krystallysekroner i shoppen ved at bruge filteret „Producent“. Du skal også vide, at det ikke er alle krystallysekroner i shoppen, der virker antikke eller pompøse. Vi har selvfølgelig også moderne varianter. 

lysekroner-klassisk-antik

I hvilke farver kan man få lysekroner?

Helt klassisk forbinder du nok især de antikke lysekroner med farverne sølv eller guld, eller måske messing, men der findes mange flere forskellige slags - for eksempel i grå, bronze eller creme. Hvis du med det samme vil vide, om din yndlingsfarve er med i Lampegigantens sortiment, kan du bruge vores filterfunktion i shoppen. Hvis du har spørgsmål til de enkelte farvetoner, kan du selvfølgelig også altid ringe til vores tekniske kundeservice. Du finder kontaktoplysningerne nedenfor.

Kan man få lysekroner med stearinlys?

I vores onlineshop finder du ikke mange lysekroner til levende lys. Så skal du hellere tage en tur på loppemarked. Hvis du derimod vil kigge på lysekroner, der er baseret på LED, men som ser ud som om, de er forsynet med stearinlys, kan du finde dem i vores sortiment, for de såkaldte LED-kertepærer ligner så meget ægte levende lys, at man næsten ikke kan se forskel - man slipper bare for brandfaren heldigvis. Tip: Ikke kun kertepærer, men også de flammeformede pærer gør sig rigtigt godt i lysekroner i gammeldags stil. De har en buet eller drejet kolbe og ser så endnu mere ud som et ægte stearinlys. 

Hvor stor skal en lysekrone helst være?

Det er et spørgsmål om smag og behag, men der er selvfølgelig alligevel et par tommelfingerregler: til et lille rum, skal man vælge en mindre lysekrone og ikke den mest pompøse, man kan finde. De store antikke pragtstykker skal have lidt plads til at udfolde deres fulde majestætiske virkning.

Tip: En ting, du i hvert fald skal tænke over, er antallet af lyskilder eller den totale lysstrøm. Den bliver målt i lumen. Den er afgørende for, hvor lyst der rent faktisk bliver i rummet. Du kan altid få råd og vejledning om det fra vores tekniske kundeservice. Du finder kontaktoplysningerne nedenfor.

Findes der også rustikke lysekroner?

Det gør der selvfølgelig, og de er meget populære. Derfor har de også deres egen underkategori i shoppen, der hedder lysekroner landlig/rustik. Hvis du ikke er helt sikker på, hvilken stilretning der passer til din bolig, kan du bare kontakte vores tekniske kundeservice og få lidt inspiration og et par gode tips. Du finder kontaktoplysningerne nedenfor. 

lysekroner-klassisk-antik

Har du yderligere spørgsmål eller brug for rådgivning om lysekroner? Så er du velkommen til at kontakte vores tekniske kundeservice på +45 89 88 18 90  eller kontakt dem via kontaktformularen.

Vis mere Vis mindre

De overstregede priser svarer til producentens vejledende udsalgspris.
Alle priser er inklusiv 25 % moms, men eksklusiv fragtomkostninger.
Lampenwelt GmbH VAT-No.: DE815559897

© 2024 Lampenwelt GmbH