Lommelygter

Lommelygter af god kvalitet virker, også når alt andet svigter

De betjenes med batterier eller oplades via en ledning til stikkontakten. Lommelygter er en uundværlig del hverdagen og kan hjælpe når folk falder, i nødsituationer eller endda redde liv. Politiets indsatsstyrker og eksempelvis professionelle bjergbestigere må kunne stole på deres lomme- eller pandelygtes præstation.

Lomme- og pandelygter: små hjælpere med stor lysvirkning

Teknisk set har lommelygter stadig mere at tilbyde

Tager man nutidige lommelygters funktionalitet i betragtning, er de ikke på et højt niveau rent belysningsteknisk. Moderne lommelygter er udstyret med flere og flere fine egenskaber: de er modstandsdygtige over for vibrationer og stød, har en dvaletilstand og forskellige driftsformer der muliggør en kontinuerlig eller pulserende form for belysning. En lommelygte med krypton- eller xenonlygter som lyskilde, muliggør særlig høj lyskraft, op til 200 % stærkere lys end fra en almindelig glødepære. En handy bærerem er også meget nyttig, ved at binde den til dit bælte, har du altid lommelygten lige ved hånden.

Lommelygtens levetid afhænger slutteligt også af den valgte strømkilde. Lommelygter kan betjenes både med genopladelige eller almindelige batterier. Yderligere information om batteritype og lommelygters levetid kan også læses i batterivejledningen.

Med en pandelampe har man altid rigeligt med lys, og hænderne fri

En pandelygte er yderst praktisk og næsten uundværlig sikkerhedsmæssigt, eksempelvis på løbetur om aftnen. Hvad nytter sund sport, hvis man derved uden tilstrækkelig belysning, udsætter sig selv for unødig fare? En pandelygte tilbyder en bekvem måde at bevæge sig uhindret på, da man altid har hænderne frie. Derfor er pandelygten også god at bruge til klatring eller under reparationsarbejde.


  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 60 dage
+45 89 88 18 90 Service +45 82 56 80 60

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.03.2021, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.