Lommelygter

Lommelygter

Bærbart lys lige ved hånden

Du er aldrig efterladt helt i mørke, når du har en lommelygte.

Uanset om du roder rundt på loftet, er på campingtur med vennerne eller vil undersøge, om skyggen i baghaven er en svajende busk eller en indbrudstyv, får du med vores udvalg af lommelygter en hjælpende hånd i form af et bærbart lys, der tændes med ét tryk på en knap (eller ved at dreje på et håndtag).

Hvilke typer lommelygter findes der?

Moderne lommelygter giver ikke kun godt lys, men har også ekstra funktioner - så mange, at vi dårligt ved, hvor vi skal begynde!

Mange moderne lommelygter fra kendte brands er ikke kun vandtætte og vejrbestandige, men også beskyttet mod stød og slag, og det betyder, at de kan holde til alt slags vejr og ikke går i stykker, hvis du taber dem.

Nogle af dem er letvægtsmodeller, der vejer omkring 100 gram, mens andre har gummierede håndtag, så de er nemme at holde fast i under ekstreme forhold, eller har bærestropper, så du kan sætte dem fast i et bælte eller en rygsæk.

Vores lommelygter fås i alle størrelser og former, herunder vores kompakte flade lommelygte, som med sine kun 10 cm i længde passer ned i ethvert handskerum eller en skole-/arbejdstaske.

Vi kan heller ikke lade være med at nævne vores campinglanterne, som giver dig mulighed for at slå lejr og pakke ud og ind, længe efter solen er gået ned.

lommelygte fra hintz
lommelygte fra smartwares
lommelygte fra duracell

Hvilken type batterier skal der sættes i lommelygterne?

lommelygte fra brennstuhl

Vores lommelygter kan både drives af almindelige og genopladelige batterier.

Standardbatterierne i vores lommelygter er AA eller D, og 3LR12 til vores flade lommelygter.

På produktsiden kan du se, hvilke batterier der kræves, og du kan også købe dem samtidig.

Lommelygter med genopladelige batterier er populære hos dem, der elsker camping, da ladestationen også fungerer som en powerbank og kan oplade smartphones, tablets osv.

Ret praktisk, hvis du har fået nok af snobrød og pølser ved lejrbålet og hellere vil have noget takeaway, ikke?

Vi har også dynamolygter med et påsat drejehåndtag, som konverterer kinetisk energi til elektrisk energi, når håndtaget drejes. De er også nemme at bruge og giver altid lys – dermed behøver du ikke bekymre dig om flade batterier, når du vil se efter, hvad der kravler rundt uden for dit telt klokken 3 om natten.

Hvad betyder “lumen” i en lommelygte?

Lumen (eller lysstrøm) er lyskildens styrke og anvendes til alle indendørs og udendørs lamper og lygter.

Da moderne lommelygter ofte anvender LED´er som lyskilde udover krypton-baserede pærer, kan batterilevetiden være op til 10 timer. Vores campinglanterner kan endda byde på op til over 30 timer.

Når det handler om lysstrøm, kan man opnå omkring 300-600 lumen med Cree LED´er i høj kvalitet. Afhængigt af modellen kan lysets rækkevidde være op til flere hundrede meter for mange lommelygter.

Vil du gerne vide mere om vores lommelygter? Eller om noget andet, der har med lommelygter, LED-lommelygter eller campinglanterner at gøre? Så sidder vores tekniske kundeservice klar til at svare på alle dine spørgsmål. Ring på +45 89 88 18 90 eller kontakt os på e-mail.

lommelygte fra duracell
  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

10 % rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 1 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.