2600489X
Lille design standerlampe Mia XL, grafit / orange
 • Lille design standerlampe Mia XL, grafit / orange
Domus

Lille design standerlampe Mia XL

* Skal udfyldes

A++
Fra  4.332,00 kr

Dette produkt er desværre udsolgt.

Less than 15 items available
 • Fri Fragt
 • Fri retur
 •  
 • Bankoverførsel
Fast aftale? Et større projekt?

Vores erhvervsrådgivere

Produktdetaljer

Art. nr.2600489X
ProducentDOMUS
EnergiklasseA++

Produktbeskrivelse

Made in Germany

Moderne standerlampe Mia XL der er særdeles plejelet


Med den moderne standerlampe Mia XL, er det lykkedes at anvende det rustikke stof filt, og få det til at fremstå på en helt anden måde. Det helt særlige: Materialet bliver anvendt i to forskellige farver, hvormed der ikke kun sørges for afveksling og individualitet. På denne måde opnår den en meter høje standerlampe et meget moderne og specielt udseende, der uden tvivl får folk til at kigge nærmere. For at sikre, at Mia kan tilpasses enhver indretning, kommer standerlampen i fire forskellige farvekombinationer. Selve soklen og kroppen er holdt i en mørkegrå nuance, mens resten af lampen kan fås i følgende farver: Æblegrøn, karry, orange og stengrå. Dermed kan lampen fås i en diskret eller iøjnefaldende udgave, hvormed den uden problemer kan anvendes i alle stilarter. Takket være dens alsidighed, kan den anvendes i stuen eller måske endda på et kontor eller i entreen. Denne lampe kan uden problemer anvendes alle steder, hvor den vil være et flot objekt i ethvert rum.

Lyset der udsendes fra lampen er særdeles blidt, hvilket helt klart svarer til lampens holdning. For endnu mere fleksibilitet, er Mia XL udstyret med en lysdæmper. For øvrigt: Dem der frygter at en lampe i filt kræver en masse rengøring, kan slappe helt af. Fra naturens side er materialet allerede behandlet. Det betyder, at smuds og snavs ikke kan sætte sig fast. Af denne årsag er Mia XL endnu nemmere at vedligeholde end de fleste andre lamper. En anden fordel ved filt er at det ikke kan antændes. Her er der nemlig tale om et særdeles sikkert materiale, så man ikke behøver at være bange for om varmen fra lyskilden kan beskadige lampen.

Energiklasse

A++ A+ A B C D E

Vores anbefalinger til dig
  Har du spørgsmål til produkter? Eller til lysplanlægning? Vores team hos Lampegiganten Erhverv hjælper dig gerne videre.
  Har du spørgsmål?

  Vi hjælper dig gerne. Man. til fre. 09:00 – 17:00.

  Spørgsmål & svar

  Vær den første til at stille et spørgsmål

  Kunde anmeldelser

  Vær den første til at bedømme dette produkt

  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 60 dage
  +45 89 88 18 90 Service +45 82 56 80 60

  Mandag til fredag
  09:00 - 17:00