Enestående trælamper

Slebet, lakeret, poleret eller ubearbejdet som direkte fra naturen: Træ er har så mange facetter, at det kan bruges til at skabe alverdens lamper i ligeså mange forskellige looks. Fra rustikke lamper lavet af solide grene til trælamper i en trendy blanding af materialer med tekstiler. Et andet alternativ er pendellamper lavet af fine trælameller. Så med træ som udgangsmaterialet er der med sikkerhed noget for enhver smag.

Hæng ud

Træbjælker som taget direkte fra naturen eller formede til at danne scenen for en hel sværm af lampefatninger, der løst vikles omkring dem med deres ledninger. Tilsæt smukke filamentpærer og eventuelt skærme i beton eller det populære metallook og stilen er fuldendt.

~ Kreativt blikfang ~

Pendellampen Dining Concrete | 5517655

Materialemix i træ og tekstil

Dette er ægte skandinaviske favoritter: Når træ danner en symbiose med stofskærme, er hygge øverst på dagsordenen. Stoffets tekstur sikrer desuden, at lyset er behageligt og varmt.

~ Nu bliver det nordisk ~

Bordlampen Nordic | 6054872

Elegant lethet

Lamper med trælameller drager blikket til sig og passer perfekt til individuelt interiør. Skærmens raffinerede struktur sender lyset livligt igennem de mange trælameller.

~ Harmonisk lysspil ~

Bordlampe & Gulvlampe  Sotos (3032023, 3032024)

Unikalamper med rod i naturen

Ubehandlet træ, der ikke har gennemgået en kompleks behandling er perfekt til belysning med en helt unik karakter. Grene som de er vokset fra naturens side, karakteristisk drivtømmer eller brugte hegnsstolper agerer stilfulde blikfangere i lamper, der således ikke findes mage til.

~ Ikke to ens ~

Gulvlampen Nature Straight | 5517695
  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 60 dage
+45 89 88 18 90 Kontakt +45 82 56 80 60

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 500 kr. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.