Ren natur! Rattan, bambus, marmor mm.

Ren natur!
Rattan, bambus, marmor mm.

Naturlige materialer som træ, kork, bambus eller papir er i øjeblikket in. Og det bedste er, at disse materialer med fordel kan kombineres med stilarter som japandi, boho, skandinavisk eller cottage. Marmor, rattan, filt & deslignende skaber desuden også en ekstraordinær kontrast til andre materialer.

FLOS Arco | 3510003

Marmor giver kant

Marmor giver kant

~ Ædel & stilfuld ~

Lamper lavet af marmor er et must-have for interiørelskere. Men én ting er sikkert: Marmor er ikke marmor. Alt efter sammensætningen kommer materialet i forskellige farver og udgaver - velegnet som skinnende unikalyselementer i hjemmet.

Køb her
Hellum | 4523536 & 4523537

Stemning med papir

Ambience with paper

~ Sæt stemningen med lys~

Håndfoldede lampeskærme er et udtryk for omtanke og kvalitet og en garanti for stemningsfuld belysning. Naturmaterialet med dets mange facetter passer godt ind i mange stilarter og fanger ofte øjet.

Køb her
Eglo Amsfield | 3032304

Bambus til hyggen

Bambus til hyggen

~ Bæredygtigt & in ~

Det hurtigtvoksende og bæredygtige materiale bambus findes på nær Europa over hele verden. Før det indgår i lamper og andre kreationer foretages yderligere forarbejdning, ofte efter bambussen har fundet vej til vores kontinent. Som et trendmateriale til belysningsdesign minder bambus om filigrane træelementer og sikrer hyggen.

Køb her
Trio Lighting Rotin | 9005296

Rattan til stilfuld belysning

Rattan til stilfuld belysning

~ Vækker den indre feriestemning ~

Interiørdesignere har givet rattan en genoplivning - ikke kun når det gælder møbler, men også når det kommer til belysning. I nuancer fra lys til mørkebrun danner flettet rattan en trendy symbiose med moderne lamper.

Køb her
Lampenwelt.com Silva | 9624305

Kreativ med kork

Kreativ med kork

~ Bidrager til hyggen ~

Kork skaber en hyggelig, varm atmosfære - i kombination med varmt hvidt lys skabes en naturlig og levende atmosfære. Især som en del af et materialemix med marmor, glas eller tekstil er kork det perfekte materiale til usædvanlige lysideer.

Køb her
Lindby Lenna | 9620680

Beton som statement

Beton som statement

~ I industriel stil ~

Tag kalksten, sand og grus. Det, der kommer frem, er et trendmateriale, der er uundværligt i interiørdesign. Beton er oplagt og essentiel i en industriel indretningsstil, men den naturlige blanding finder også indpas blandt minimalistiske eller pompøse lysideer.

Køb her
Moree Alice | 6537099

Undervurder ikke filt

Undervurder ikke filt

~ Et godt match ~

Forskellige materialer er velegnede til at fremstille det kommende og trendy, for det meste grå stof: Filt kan fremstilles af fx uld, bomuld, silke eller hamp. Som lampeskærm skaber materialet en meget hyggelig, varm atmosfære.

Køb her
Kare Nature Straight | 5517695

Hjemligt med træ

Hjemligt med træ

~ Fra rustikt til ædelt ~

Træ er MATERIALET, når det kommer til en naturlig stil inden for interiørdesign. Træ er en alsidig komponent og fungerer perfekt såvel som bærende element eller kontrast- anvendelsesmulighederne er uendelige. Træ fås desuden i alle tænkelige nuancer af brunt og ligeledes utallige overfladestrukturer, udforminger og forarbejdninger.

Køb her
  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

75 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 500 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.