Hyggeligt lys til læsehjørnet

Træk dig tilbage og forsvind i bogens magi

Ethvert hjem fortjener et læsehjørne. Det er et sted hvor man kan trække sig tilbage, og perfekt for at skabe lidt hygge, når anledningen byder sig. Desuden kræver det ikke så meget. En god lænestol og ordentligt læselys gør tricket. Når det kommer til læselamper, har du en lang række muligheder for at skabe et læsehjørne, der både er perfekt oplyst, rent praktisk og helt efter din egen smag. For både gulvlamper og bord-, væg- og endda pendellamper tilbyder alle deres egen unikke læsekrogatmosfære. Og for dem der kan lide at læse lidt i sengen, er natbordslampen en klassiker.

Uundværlig
Gulvlampe

Hvis du placerer en gulvlampe ved siden af ​​en lænestol eller sofa - så er læsehjørnet allerede næsten perfekt. For at gøre det bekvemt, selv på de kolde dage kan du tilgøje en blød pude, et varmt tæppe og udstyre lampen med en pære med varmhvidt lys, der kan dæmpes. Og måske et lille bord til bogen eller tabletten.

Opdag vores gulvlamper

Klassiker
Bordlampe

Du kan lægge et hyggeligt tæppe i det rum, hvor du ønsker dig et læseområde, placere en lænestol og et sofabord på det og endelig en bordlampe udstyret med en filamentpære. Så har du alt hvad du behøver for at kunne sætte dig til rette og forsvinde i ethvert litterært univers.

Opdag vores bordlamper

Oplys
væggen

Noget så simpelt som en væglampe kan gøre underværker i enhver læseindretning. Når lyset kommer diagonalt fra væggen, kan du være sikker på, at siderne i bogen aldrig bliver ubelyste og ikke kan læses. Derudover er væglamper pæne at se på uden at optage meget plads. Hvis du vælger en væglampe med en justerbar lysretning, er du helt i mål.

Opdag vores væglamper

Indirekte
lys

Uplights er lamper, der belyser området over sig, og dette skaber et indirekte lys, der er behageligt for øjnene. Heldigvis er tiden også forbi, hvor disse lamper så nøjagtigt ens ud, og nu kan du finde uplights, der passer perfekt til din smag til netop dit læsehjørne.

Opdag vores uplights

Hygge
ovenfra

Pendel hører også hjemme i læsehjørnet. De er ikke kun rare at se på - de giver også godt med læselys, lige nøjagtig derover hvor du sidder og læser. Hvis du vil være sparsom med pladsen, har du en anden grund til at vælge en pendellampe. Så får du al den hyggelige atmosfære, du måtte ønske dig - uden at ofre en tomme gulvplads.

Opdag vores pendellamper

Læselys
om aftenen

Kan du lide at afslutte dagen med at læse lidt i sengen, før du lægger dig til at sove? Så skal du overveje en natbordslampe. Den vil nemlig være i stand til både at give læsetiden godt med lys uden blænding samt skabe en ægte feel-good-atmosfære i soveværelset. Vælg mellem den pålidelige natbordslampe eller en mere moderne væglampe, der er vældig praktisk.

Opdag vores natbordlamper

FAQ: Ofte stilllede spørgsmål om læselamper til læsehjørnet

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

75 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 500 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.