Disse kvinder ved, hvad det handler om, når det kommer til moderne design: Disse lampedesignere fra de største mærker giver os imponerende lyskulpturer, elegant belysningstilbehør og innovative feel-good lamper.

Monica Armanis signatur er klar: Silenzio-pendlen, som hun tegnede for Luceplan. Lampen kombinerer tekstil-æstetik med innovativ lydabsorption, hvilket igen skaber en fantastisk følelse af plads. Netop denne raffinerede kombination kan vi også se i denne designers arbejde og andre projekter. For eksempel ser vi dette i Lounge for det italienske firma Poltrona Frau Group.

Alle lamper fra Monica Armani

Pendellampen Lens, som hun designede for Fabbian, er et lidenskabelig spil med lys-mørke kontraster. Et poetisk indretningsobjekt - noget du kan sige om alt, der kommer fra pennen fra den tjekkiske designer Lucie Koldova.Hendes kærlighed for at skabe elegante men samtidig smarte lamper afspejles også interessen for at bruge forskellige materialer som glas, kork, læder og metal.

Alle lamper fra Lucie Koldova

Hun arbejdede med de helt store - ligesom Michele De Lucchi. I dag er hun en af ​​dem: Elisa Giovannoni. Hun er kendt som designer og arkitekt hos firmaet Giovannoni Design, som foredragsholder ved Domus Academy og Scuola Politecnica di Design i Milano og for hendes lamper, herunder pendellampen Kalatos. Hun designede denne for Slamp med traditionel fletning som den overskyggende inspiration.

Alle lamper fra Elisa Giovannoni

Bordlampen Pipistrello designede hun allerede i 1965 for Martinelli Luce: En uforglemmelig, moderne klassiker! Mange forskellige værker karakteriserer den i 2012 bortgåede, Gae Aulentis liv. Ud over sit arbejde som arkitekt og designer er hun kendt for at have designet Musée National d’Art Moderne i Paris og Museu Nacional d’Art de Catalunya i Barcelona.

Alle lamper fra Gae Aulenti

Elise Fouin har specialiseret sig i materialer, der altid bringes i nye, livlige kompositioner. Sådan opstod hendes Papillon-lampeserie hun skabte for Forestier. Hendes motto: ikke at begrænse sig til en stils snæverhed, men at omgås design åbent. Ud over lamper designede den eksperimenterglade designer adskillige møbler såvel som bestik og tæpper.

Alle lamper fra Elise Fouin

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 60 dage

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 500 kr. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.