Klemlamper

Fleksibel belysning efter behov med klemmelampe

Ofte mangler der lys på vigtige steder. Det kan f.eks. handle om et arbejdsområde som skrivebordet eller også eksempelvis om en hylde eller et skab, der ganske enkelt ikke får nok lys gennem rumbelysningen. I sådanne tilfælde kan en klemmelampe fleksibelt bruges som en alternativ lyskilde. Denne lader sig ved behov integrere og sørger for et målrettet lys, som ved fokusering på et bestemt område er yderst praktisk konstrueret. Naturligvis er klemmelampen ikke kun rent funktionel, men kan også fås i mange forskellige designs.

Forskellige design til forskellige rumbehov med en klemmelampe

Klemmelampen er fleksibel at anvende i diverse indsatsområder og er tilgængelige i forskellige former og farver, tilsvarende til de mange muligheder. Dertil tæller også moderne mættede farver som violet eller grøn, såvel som mønstrede skærme og simple slanke lampehylstre i eksempelvis chromfarve. Essentielt for designet af en god klemmelampe er derimod fleksibiliteten af hovedet, der i mange tilfælde muliggøres gennem en bevægelig arm. Kun sådan kan det garanteres at lyset virkelig belyser området effektivt, som klemmelampen er beregnet til. Det er jo trods alt det der er formålet med klemmelampen.

Spar energi med en klemmelampe

Klemmelamper er tillægslyskilder, som mange mennesker helst vil undgå at installere på grund af frygten for en voksende strømregning. En LED klemmelampe giver en udvej til dette. Denne muliggør en energibesparende drift, der til en mere økonomisk værdi, gennem sin lange levetid på op til 50.000 timer. Hertil kommer at den ikke er følsom overfor at blive slået af og på, som er en af LED produkternes ekstra egenskaber. Selvom tillægslys ofte tændes og slukkes, forringes levetiden af klemmelampen kun meget lidt.


  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage
+45 89 88 18 90

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.