LED-vokslys

LED-vokslys – den nye generation levende lys

Her på vores nordlige breddegrader er vi glade for levende lys i den lange vintersæson. Ikke mindst op til jul er der mange, der skaber stemning med flotte bloklys, og stadig flere gør det med LED-stearinlys, der kører på batterier. De fås i mange varianter og lyser smukt op indendørs og udendørs.

De traditionelle levende lys er hyggelige, men har også mange ulemper. De kan bidrage til dårlig luft i rummet, og når du blæser fyrfadslysets flamme ud, bliver der frigjort 350.000 sodpartikler. Det er lige så meget som fra en cigaret, og navnlig for astmatikere og småbørn er det ikke sundt. Alt det behøver du ikke at skænke en tanke med et bloklys, der har LED-pærer. Og så er det endda kun én af fordelene.

Lad der blive lys

Lys skal der til, og med LED-vokslys får du valgfrihed uden grænser. Vælg de størrelser, farver og faconer, der matcher din boligindretning. Brug lys i din borddækning, eller brug dem til at dekorere trappen som festlig velkomst til dine gæster. Fra små fyrfadslys og lange LED-kertelys til glaslygter og massive LED-bloklys – alt kan lade sig gøre. Du kan endda vælge varianter af lys med en flakkende flamme.

Et tryggere valg

Desværre afspejles vores begejstring for levende lys i brandstatistikkerne, hvor ikke mindst december og januar ligger højt. Kunstige stearinlys kan køre på batteri og udvikler næsten ingen varme, så du skal ikke være nervøs for, at gardinet pludselig står i flammer, eller at dine børn kommer til at vælte lyset. Vælger du en af de mange varianter med indbygget timer, så slukker dit LED-stearinlys endda af sig selv, når du er gået i seng. Du kan også sætte dem til at tænde og slukke automatisk hver dag, og det holder ubudne gæster væk, når du er taget på ferie. Hvem bryder ind, hvor der er levende lys?

Skab hyggeligt belysning med LED-vokslys

Kort sagt: LED-vokslys er det ideelle valg til dig, der elsker levende lys med en flot flamme og en hyggelig stemning, men også ønsker en miljøvenlig, brandsikker og langtidsholdbar løsning indendørs og udendørs. Vælg en variant med batterier og timer, så du også holder tyvene væk. Første skridt er at hente inspiration fra vores store udvalg af kunstige lys.

Fordele ved led-vokslys:

  • Smukt indendørs og udendørs: Vores naturtro LED-lys i ægte voks er flotte i vindueskarmen, på bordet og ude på trappen – en varm velkomst med en fin flamme, når du får venner og familie på besøg.
  • Enkelt: Batteridrevne LED-vokslys gør det nemt at sætte scenen til både hverdag og fest. Vi har modeller med tilhørende fjernkontrol, hvor du med et tryk på en knap kan skrue op og ned for lyset.
  • Energieffektive pærer: De brandsikre og energieffektive LED-pærer producerer næsten ingen varme og holder længe. Med timer kan du indstille, hvornår de skal tænde og slukke.
  • Økonomisk: Du behøver ikke løbende at købe fyrfadslys, stearinlys og bloklys. Det gør LED-vokslys til en god investering – også i det lange løb.
  • Miljøvenlig: Glem stearinpletter, sodpartikler og giftige gasser. LED-stearinlys er en miljøvenlig og alligevel stemningsfyldt løsning. Et bloklys uden ulemperne.
  • For enhver smag: Hos os finder du et bredt udvalg af kunstige stearinlys til enhver anledning. Hjemlig hygge, stor fest, højtider – vælg den størrelse, udførelse, form og farve, du har behov for!


Kilder:

Folkehelseinstituttet i Norge - se linket her

Det norske direktorat for samfundssikkerhed og beredskab - se linket her


  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

75 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 500 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.