Hjemme hos Valentina Contrasti
aka AusNuance


Italiensk stil
med et moderne touch

"Jeg indsamler interessante indtryk af huse, der fascinerer mig mest, og fortæller historier om verden med billeder." Sådan beskriver den italienske interiørelsker sit arbejde.

AusNuance blev udviklet gennem Valentinas passion for interiør. Hendes blog er omdrejningspunkt for interiør- og arkitekturelskere, som enten indretter deres hus på ny eller renoverer.

Lampadina fra FLOS
Anderledes inspiration
på kun 50 kvadratmeter

Bloggen omhandler interiørtrends, livsstil og rejser samt de bedste idéer fra Valentina. Det er ikke kun en æstetisk inspirationskilde, men også en ægte urban livsstil og kunst: Kunsten at leve med lidt plads. Valentina lever på 50 kvadratmeter i en loftslejlighed i en gammel bygning i det historiske centrum af Reggio Emilia.

Den specielle lejlighed forvandles hver dag. Den er både til at leve i, men også et atelier, et showroom og en ekstraordinær inspirationskilde.

Lampadina fra FLOS
Hjemme hos Valentina Contrasti

Unikke vintage- og designgenstande er blandet med håndplukkede, prisvenlige ting: Valentinas lejlighed er et fascinerende eksempel på moderne italienske stil.

Hun kan især lide den minimalistiske stil, hvilket eksempelvis gør sig gældende i italienske designobjekter som lampen Lampadina fra FLOS, der er designet af Achille Castiglioni.


Fremhævet produkt fra den italienske minimalisme

Bordlampen Lampadina

Flot og praktisk lys, som er usædvanligt indpakket. Sådan kan man beskrive den ekstravagante bordlampe Lampadina fra FLOS. Den er designet af Achille Castiglioni, og den skaber en unik todelt belysningseffekt.

Til produkt

Lampadina fra FLOS
„Jeg elsker at
mikse farver og stilarter“

Valentinas indretning er præget af førende mærker inden for den italienske designverden. "Jeg elsker at mikse farver og stilarter, samt at fortælle historier gennem billeder og videoer. Her forsøger jeg at formidle værdier fra produkterne, og de virksomheder, som jeg bedst kan lide. Det er det, jeg elsker."

Alle steder udgør en inspirationskilde for den italienske rejsende: "Jeg elsker at opdage skjulte afkroge og gå gennem de travle gader i Milano, eller bare se verden fra vinduet i min lille lejlighed "

Valentina ved allerede, hvilken lampe hun vil købe næste gangstanderlampen Tolomeo fra Artemide.


Designerlamper fra Valentinas ønskeseddel

Tolomeo Lettura

Til produkt

Tolomeo Mega

Til produkt

Andre Homestories - se dem her

Hjemme hos Lukas E.
Her hersker den tyske
Bauhaus-stil

Til Homestory

Camilla Bisgaard Vendelbo
Bliv inspireret af
den skandinaviske stil

Til Homestory
  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 60 dage

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 500 kr. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.