RÅDGIVNING SMART HOME

Eftermontering af smart skoddestyring

Selvfølgelig sparer du dig selv den manuelle indsats for at hæve og sænke rulleskodderne med en elektrisk, smart bælteopruller. Men fordelen går meget længere end det. Det, der gør eftermontering så attraktivt, er den komfort, du nyder, når rulleskodderne tilpasser sig solens position om sommeren og sørger for kølige rum. Eller den naturlige følelse, når rulleskodderne langsomt løftes i soveværelset, automatisk selvfølgelig, og sollyset vækker os behageligt.


Fordele ved smart skoddestyring

Smart klimaanlæg

Smart klimaanlæg

Rulleskodderne har altid den perfekte højde til at blænde for solen. Således forbliver værelserne behageligt kølige om sommeren.

Smart opvågning

Smart opvågning

Man kan ikke vågne mere naturligt op end via kontinuerligt stigende indfald af dagslys grundet langsomt løftende skodder.

Smarte flugtveje

Smarte flugtveje

I kombination med smarte røgalarmer øges sikkerheden i hjemmet. I tilfælde af brand hæves rulleskodderne automatisk og rydder flugt- og redningsveje.


Eftermontering af manuel båndopruller:
Rulleskoddekontrol til montering på overflade eller indbygning

Elektriske rulleskodde-opviklere er ideelle til let eftermontering af eksisterende rulleskoddesystemer. De fungerer som stand-alone-produkt, men tilbyder det maksimale udvalg af funktioner, når de integreres i det tilsvarende smart home-system via en trådløs bridge.

Til overflademontering/påbygning

Påbygningsversioner gør maling eller tapetsering overflødig. De er derfor også ideelle til eftermontering af smarte rulleskodder i lejelejligheder.

Påbygget elektrisk bælteopvikler til en god pris.

Fra Rademacher

Fra Schellenberg

Til indbygning

Den elektriske indbyggede rullelukker er installeret i den eksisterende bæltekasse. Takket være den ukomplicerede plug & play-løsning og strømforsyningen via ledninger og stikkontakter er der ikke behov for større elektriske ombygninger.

Elektrische Gurtwickler Unterputz für < 200 €

Fra Rademacher

Fra Schellenberg

Vores tip: Rademacher Start2Smart Kit for
rulleskoddestyring til en god pris

Er et smart home-system, der går ud over smart rulleskoddekontrol interessant? Men du har intet system endnu? Med dette startsæt med indbygget bælteopvikler og HomePilot®-station er det nemt at komme i gang i et automatiseret hjem og kan udvides til enhver tid.


Rulleskoddestyring med Homematic IP

Rulleskoddestyringssystemet fra Homematic IP er specielt designet til rulleskodder med elektriske motorer. Rulleskodde-akuatorerne installeres af en elektriker. En adapter, der fås til alle mærker af kontakter, skubbes på aktuatoren. Når kontakten er monteret, kan bæltet kontrolleres ved hjælp af Homematic IP systemet.


  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.