Belysning af poolen

God stemning med poollamper

En pool kan hurtigt blive yndlingsstedet om sommeren: det er et sted man kan køle sig af eller sidde sammen med venner og familie. Om aftenen viser poolen sig fra sin bedste side: med stemningsfuld belysning, der indbyder til at nyde omgivelserne og selskabet længe efter solnedgang.

Hvilke slags lamper findes der til belysning af poolen?

Det vigtigste

Hvilken IP-beskyttelsesgrad
er påkrævet?

Poolbelysningen kræver en høj IP-beskyttelsesgrad. IP68 er påkrævet under vand og flydende på vand. Desuden skal den maksimale monteringsdybde, der er angivet ved artiklen, overholdes. IP67 er påkrævet direkte ved poolen: beskyttet mod midlertidig nedsænkning.

Mere om IP-beskyttelsesgrader

Hvad er fordelene ved LED-poollamper?

Poollamper med LED har den fordel, at de kræver meget lidt vedligeholdelse: LED-dioder har en meget lang levetid. Desuden er LED energibesparende og den eneste teknologi, der giver mulighed for RGB-farveskift og Smart Home. Tag således belysningen til nye højder.

Undervandsspots med LED

Findes der også poollamper med solcelleteknologi?

Især til udformning af området ved og omkring poolen findes der mange poollamper med solcellelamper. Det indbyggede batteri i solcellelamperne oplader sig selv via sollyset. Nem betjening: Mange poollamper fungerer med fjernbetjening.

Flydende solcellelamper

Undervands-poollamper

Spots til lys under vand

En pool er ikke kun mere indbydende, men også mere sikker, jo bedre den er oplyst. Spots, der er indbygget i poolens bund eller væg, er det rigtige valg for at sikre god synlighed på vandoverfladen. Takket være IP68-beskyttelse kan de forblive permanent under vand uden at blive beskadiget. Der skal også tages hensyn til den maksimale vanddybde. Den maksimale dybde, hvor spots må installeres, kan findes i databladet på hjemmesiden.

Se mere

Hvordan eftermonterer man poollamper eller belysning?

Installationen af undervandsspots bør overlades til en specialist, da der skal lægges specielle gummikabler, så de er helt vandtætte. Det er en smagssag, hvor mange spots der skal belyse en pool: En spot pr. meter på poolvæggen er lige så harmonisk som tre spots pr. meter og ekstra spots på gulvet. Vores tekniske kundeservice hjælper dig gerne med at vælge de rigtige poollamper.

Flydende poollamper

Disse poollamper går i vandet

For både børn og voksne er det kølige vand i swimmingpoolen eller opstilbare havebassing det bedste sted at køle sig ned om sommeren. Flydende poollamper som f.eks. bolde og ænder er et must. Hvis de ikke kun flyder på vandoverfladen, men også lyser i klare farver, er der intet, der kan sætte en stopper for sommerglæden. Højdepunktet: Flydende lamper, der skifter farve takket være fjernbetjeningen.

Se mere

Stemningsbelysning ved poolen

Belysningsideer omkring poolen

Hvordan skaber man en smuk stemning ved poolen med belysning? Aftentimerne ved din egen pool giver dig en feriefølelse uden lige. Loungens karakter kan fremhæves perfekt med lys: Belyste møbler, figurer og blomsterkrukker skaber flair. Men også en lysende indramning rundt om poolen med LED-strips i alle tænkelige farver har en yderst stemningsfuld effekt og giver en smuk afslutning på poolkanten.

Se mere

FAQ: Ofte stillede spørgsmål om poollamper- og belysning

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.