LAMPESERIER

Flowerpot og den perfekte styring af lyset

En tidløs designklassiker fra Verner Panton

Verner Panton har skabt det perfekte samspil mellem to halvkugler af metal med Flowerpot-lamperne: I alle Flowerpot-lamper er der placeret to ulige store skærme på en sådan måde, at de fordeler lyset harmonisk uden at blænde. I kombination med det monokrome farveskema blev der i 1968 skabt en ikonisk lampeserie, som stadig har fingeren på tidens puls den dag i dag. Og udkommer i nye, moderne farver og udgaver.Flowerpot: Bordlampe

Tidløs hyldest til tresserne

Flowerpot er helt uden dikkedarer og alligevel fascinerende. Det monokrome farveskema og det geometriske udseende minder stadig tidløst om stilen fra tresserne. Med de forskellige farvevarianter i matte og blanke farvevarianter bliver lampeserien mere varieret. Og ekstra fleksibel bliver den udstyret med genopladeligt batteri!

Se mere


Flowerpot: Pendellampe

Fascination geometri

Som pendellampe bringer Flowerpot lysende stemning ind i vores rum, enten enkeltvis eller med flere lamper i kombination. Med sit bløde, blændfri lys, der udgår fra halvkuglerne i forskellige størrelser, bidrager kultlampen, som ikke kun stammer fra flower power-æraen, men også minder om den med sit navn, til velvære i hjemmet.

Se mere


Verner Panton

Verner Panton -

Grand Master of Design

I det 20. århundrede blev Verner Panton (1926-1998) betragtet som en af de mest indflydelsesrige designere i sin branche - og selv i dag er hans tidløse design afgørende for interiørtrends. Med Flowerpot-pendellampen skabte han et mesterværk i designhistorien på tidspunktet for Flower Power-fredsbevægelsen. Den blev efterfulgt af andre pendellamper og bordlamper under modelnumrene VP1, VP2 osv.

Find den rette lyskilde

Alle lamper i Flowerpot-serien kan anvendes med LED pærer forskellige udgaver, individuelt efter foretrukne lysfarve og lysstyrke eller i kombination med en smart lyskilde for at opnå yderligere komfort. Det er f.eks. muligt at styre via stemmeassistent eller fjernbetjening.


Mærket &Tradition

Med kultdesignere som Verner Panton og Arne Jacobsen kan Danmark se tilbage på sande legender inden for deres felt. &Tradition-mærket tager licenserede lampedesign fra disse store mestre op og kombinerer dem med design af anerkendte internationale samtidskunstnere i sit sortiment. &Tradition står for en respektfuld omgang med og respekt for traditioner og et engagement i nye teknologier og idéer på samme tid.

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.