Innov. Wai Ting standerlampe, antracitfarvet kabel

2600425X
Wai Ting standerlampe, antracitfarvet kabel Eg
 • Wai Ting standerlampe, antracitfarvet kabel Eg

* Skal udfyldes

A++
Fra  4.569,00 kr

Dette produkt er desværre udsolgt.

Less than 15 items available
 • Fri Fragt
 • Fri retur
 •  
 • Bankoverførsel
Del:
Fast aftale? Et større projekt?

Vores erhvervsrådgivere

Produktdetaljer

Domus

Innov. Wai Ting standerlampe, antracitfarvet kabel

Art. nr.2600425X
ProducentDOMUS
EnergiklasseA++

Produktbeskrivelse

Made in Germany

WAI TING standerlampe - garderobe og lampe på én og samme tid, med antracitfarvet kabel


WAI TING standerlampen er den optimale belysningsgenstand med garderobe, der kan bruges i gange og soveværelser, men også på kontorer. Lunopal-skærmen giver et varmt, blødt lys, som danner en smuk kontrast til stellet af træ. Tilledningen består af et førsteklasses tekstilbeklædt kabel i antracitfarve med fodbetjent dimmer. Højvolt-halogenlyskilden er omfattet af leverancen.

Lunopal er et kunststof, som minder om papir. Lunopal har en behagelig lysvirkning, det gulner og revner ikke, er UV-stabilt og kan uden problemer rengøres med vand.

Økologisk bæredygtighed med håndlavede produkter fra Tyskland, hvor mennesket og miljøet står i centrum for lampeproduktionen

DOMUS har mange års erfaring inden for fremstilling af lamper; virksomheden blev grundlagt i 1966. Siden da har man været tro mod virksomhedsfilosofien: at skabe lys i hjemmet. De høje kvalitetskrav og den bæredygtige produktion er blevet perfektioneret igennem årene. Produktionen foregår med hjælp fra fremragende teknisk udstyr, men DOMUS opfatter stadigvæk sig selv som en virksomhed, hvor mennesker med kunnen og håndfærdighed fremstiller lamper i høj kvalitet til andre mennesker. Designere, fagkyndige personer fra træindustrien, konstruktører og indretningsarkitekter arbejder sammen for at skabe tidløse, teknisk perfekte lamper med en lang levetid, som opfylder alle kundeønsker. Ansvaret for miljøet bevirker, at DOMUS hovedsaglig bruger vedvarende naturlige råstoffer. Desuden er transportvejene overskuelige pga. den centrale produktion i Tyskland.

Energiklasse

A++ A+ A B C D E

Vores anbefalinger til dig
  Har du spørgsmål til produkter? Eller til lysplanlægning? Vores team hos Lampegiganten Erhverv hjælper dig gerne videre.
  Har du spørgsmål?

  Vi hjælper dig gerne. Man. til fre. 09:00 – 17:00.

  Spørgsmål & svar

  Vær den første til at stille et spørgsmål

  Kunde anmeldelser

  Vær den første til at bedømme dette produkt

  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 60 dage
  +45 89 88 18 90 Service +45 82 56 80 60

  Mandag til fredag
  09:00 - 17:00