Industriel stil - Oplev den fabriksstilen

Fascinerende fabriksfølelse:: Den industrielle stil gør indtryk gennem den rustikke, afslappende og ukonventionelle fabrikscharme og kreative detaljer. I belysningsverden dukker det altid op med nye, spændende designs inden for den industrielle stil. Her ser vi hjørner og kanter og detaljer som rør, ventiler eller søm som udstråler individualitet og kreativitet, men også meget af nostalgi. Den industrielle stil kan være med til at skabe et hjemligt hjem. Dette er selve hemmeligheden bag denne stil. Ingen andre steder ser man denne uformelle kombination af metal, ubehandlet træværk, glas eller bomuld.

Til produkterne i industriel stil


Hvad er typisk for den industrielle stil?

Metal og rust – Gør hjemmet hyggeligt!

Den industrielle stil stammer fra tiden da kunstnerne fik fat i de gamle fabrikker og gjorde dem til et stilet hjem. I dag er det som regel normalt for os alle at vi tilføjer en portion af fabrikscharme i vores hjem. Oftest gør vi dette igennem indretningselementer såsom lamper. Og, fordi vi ønsker at skabe et hyggeligt hus, som i alle andre moderne interiørstiler, afgiver industrilamperne ikke et koldt blåligt lys, men mere behageligt varmhvidt lys.

Pendellampe Frieda | 1509285

Rustikke statements af metal

Industrilamper er ofte lavet af metal og har et massivt og tungt udtryk, men lyser også af kreativitet og frihed. Man finder ofte detaljer som søm, slidt maling, rustpletter og ujævnheder. Som i enhver indretningsstil kan man også i den industrielle stil vælge at sætte et særpræg ved brug af lamper. En lampe i industriel stil over spisebordet eller kommoden i en ellers afdæmpet indretningsstil giver et flot blikfang til huset.

Indendørslamper af metal

Gulvlampe Joshua | 6055456

En trend på tre ben

Lamper som står på tre ben findes i næsten enhver indretningsstil. Oprindeligt stammer de fra kamerastativer og derefter studiebelysninger. Åbne metalskærme ser man ofte indenfor industrielbelysningen med massive metalben. Sørg for at lyspæren til lampen bliver ”for moderne” til den industrielle stil. Vi anbefaler at man vælger filamentpære, i stedet for matte lyspærer eller sparepærer med spiral.

Gulvlamper i industriel stil

Vores anbefalinger
Gulvlampe Giulie | 9621638

Nyt design til vintage loft

Hvordan genopfinder den industrielle stil sig selv – igen og igen?

Man kan opsøge et loppemarked og finde en autentisk indretningsdetalje i den industrielle stil. Lamper i industriel stil og derimod, er som regel ikke ”gamle” eller brugte. Lamperne er designet efter et gammelt look. Der er en stor forskel. I lampeverden opstår der altid nye stilet design som er inspireret af fabrikslivet. F.eks. designet med ventiler, rørelementer – og selvfølgelig med moderne LED teknologi.

I den industrielle stil er det ikke længere på grund af funktionaliteten at designet har opstået. Vintage-looket med alle påførte mærker og kanter er vigtige stilelementer. Stilen forener den moderne livsstil med et råt fabrikslook.

Til nyhederne

Køb nu

Lysende rå beton

Trendmaterialet i industrielt interiør

Tænkte man tidligere på beton var det vel ikke ordet ”dekorationselement” til hus og have man umiddelbart tænkte på. I dag er det derimod en af de mest populære trendmaterialer. I utallige dekorationsvarianter tilfører beton særpræg i hjemmet.

Lamper af beton eller betonfarver, har et populært blikfang. Lamperne passer godt ind i den industrielle stil. Beton kan bruges både på væggen og gulvet, men at bruge beton som materiale til lampestativet vil sørge for mange blikfang i dens retning. Den behagelige gråfarve, rå overflade og enkle design gør at disse lamper passer perfekt ind i den industrielle stil.

Kunne du forestille dig at det ville passe ind hos dig? Dertil kan man sige, at man kan kombinere betonlamperne med andre materialer som træværk eller kobber. Her er det kun fantasien der sætter sine grænser.

~ Massivt, rustikt, anvendeligt ~

Flere betonlamper

Pendellampe Anouk | 1509039
Køb nu
Hängeleuchte Matteo, Nio und Bikkel (3517132, 4011749, 8509694)

Det bliver farverigt på loftet

Farvenuancerne i den industrielle stil

Industrilamperne i gråt og nogle gange skinnende, andre gange passer et metal look perfekt ind i farvepaletten til den industrielle stil. Populære farver og elementer kan være mørke sofaer, gamle trægulve og detaljer i beige, olivengrønt, sort eller mørke rødt. Faktisk er stilen meget rustikt.

I den industrielle stil er det typisk at man bryder op med nogle velovervejet farvenuancer. Til dette formål er lamperne til loftet et godt valg. En stærk farve af grøn, blå eller en rød lampe – eller hvad med en sensationel kobbertone eller en simpel og enkel hvid lampe? Dette kan blive til lysende farveklatter i hjemmet.

Det vigtigste man skal huske på når man vælger disse lamper, er at de bør have særpræg og må gerne se brugt ud. Du vil derfor finde lamperne med slidt maling og rustpletter når du har lavet en filtreret søgning eller vælger kategorien industriel stil.

Rust som stylings element – det er ikke mange stilretninger som kan takle dette, men den industrielle stil kan!

Køb nu

Flere lyskilder, ja tak!

… med industriel stil

Lamper med flere lyskilder eller flere skærme på en lampekrop er absolut trendy for tiden, og især i den nordiske stil.

Det er det samme indenfor den industrielle stil. Og her må lamperne gerne være ekstra kreative, iøjnefaldende, og ukonventionelle! Lyspærer som er sat fast på enden af røret med rustpletter. Lampeskærme som er stilet kopier af studiebelysninger, i beton look. Med disse lamper er man garanteret en frabriksfølelse i sit hjem

~ Spektakulær fabriksstil ~

Pendellampe Fulton | 3048720
Køb nu

Art.Nr. 9624234, 3031862

Checkbox industriel stil

  • Den industrielle stil: afslappet fabriksfølelse med meget nostalgi møder komfort
  • Belysningsdesign i den industrielle ånd! Med rør, ventiler og enkelte rustdetaljer
  • Moderne teknologi i vintage look? Ikke noget problem! Moderne lamper i gammeldags forklædning gør jobbet.
  • Lamper med flere lyskilder – spektakulær design og stilet lyseffekt
  • Gør det endda mere hyggeligt: vælg lysfarven varmhvid!
  • Trænger du til mere af fabriksfølelsen? Mørke sofaer, gamle trægulve, og mere vintage dekoration
  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 60 dage
+45 89 88 18 90 Kontakt +45 82 56 80 60

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 500 kr. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.