Smart&Green Stone XL | 8590011

Flotte udendørslamper

Til at iscenesætte sommerhaven

Havesæsonen er simpelthen den bedste tid på året. Her er der tid til at opfriske haven og gå i arbejdstøjet, men ligeså vigtigt også til at slappe af og tilbringe tid med venner og familie. I den forbindelse påtrænger sig spørgsmålet: Hvad er de lysende must-haves til udendørs? Og hvordan oplyser jeg bedst mine stier rundt om huset og haven? We got you: Find vores klassikere og de mest populærere lamper, såvel som tip og trends til havesæsonen her!

Solcellelamper

Solcellelamper

Med havebelysning, der kan oplades med solens kraft, følger mange fordele: Ingen strømomkostninger, ingen ledninger tværs over græsplænen. Med solcellelamper opstår nye rum i haven, da de er flytbare og fleksibelt kan placeres efter behov. Desuden kræver de sjældent anden installation end en første opladning.

Se mere

Solcelle lyskæder

Se mere

Solcellelamper med sensor

Se mere

Solcelle lyskugler

Se mere

Balkon & Terrasse

Balkon & terrasse

Om sommeren bliver balkonen og terrassen til et ekstra opholdsrum for sig. Hvad der ikke bør mangle her er den rette belysning til at sætte stemningen. Og udvalget er stort – selv de forvænte indendørslamper kan her se til misundeligt!

Se mere

Gulvlamper

Se mere

Lyskæder

Se mere

Dekorationslamper

Se mere

Smart Garden

Smart Garden

Huset har været smart i lang tid, haven bliver mere og mere smart: Det er praktisk og sjovt at kunne kontrollere udelysene med en smartphone-app. Vælg blot den rigtige lysfarve til enhver lejlighed, indstil belysningen til at lyse når du ønsker med timerfunktion eller dæmp for at opnå lige netop den lysstyrke du kunne tænke dig.

Se mere

Smart stibelysning

Se mere

Smarte dekorationslamper

Se mere

Smarte udendørs væglamper

Se mere

Husets facade

Husets facade

Moderne udendørs væglamper bader stierne omkring huset, terrassen og balkonen i et behageligt lys og oplyser indgangspartiet, så trappetrin og nøglehul er til at se. Andre steder hvor de praktiske væglamper finder vej og er yderst behjælpelige er f.eks. på kældertrappen og i skuret.

Se mere

Udendørs væglamper
med sensor

Se mere

Oplyste
Husnumre

Se mere

Udendørs væglamper
Up & Down

Se mere

Pflanzen

Planter

Hvis den blomstrende have ikke skal forsvinde i mørket, når skumringen falder, er jordspyd og spots en god idé. Fordelen ved jordspyd: De kan flyttes som du ønsker det, uanset hvor i haven, der trænger til lidt lys.

Se mere

Udendørs spots

Se mere

Spots til bakke/grund

Se mere

Lamper med jordspyd

Se mere

Gadelamper og pullerter

Stier & træpper

Selv hvis vi kender vores have ud og ind, ser alt andet ud i mørke. Pludselig viser sig bump og ujævnheder, som du ikke erindrer at have kendt til. Og hvordan mon så vores gæster så føler sig? Derfor: Lys op og sikr fodfæstet!

Se mere

Sokkellamper

Se mere

Nedgravningslamper

Se mere

Gadebelysning med sensor

Se mere

Stikkontaktsøjler

Stikkontaktsøjler

Med stikkontaktsøjler eller strømsøjler er forlængerledninger en fortid i haven. Fastgjort på jorden fås de med flere stikkontakter til græsslåmaskinen, radio, mobiltelefon og lignende. Bare tilslut og sig farvel til kabeltromlen.

Se mere

FAQ: Ofte stillede spørgsmål om havebelysning.

Hos mange havelamper i høj kvalitet, der er lavet til holde længe bliver skærmen og selve lampearmaturet i dag lavet af forarbejdet plast og aluminium. Rustfrit stål forbliver dog et af de mest populære materialer. Dette stabile og temperaturbestandige materiale er mindre følsomt over for korrosion og meget let at pleje. Derudover ser det altid godt ud og oser af høj kvalitet!

Enhver havelampe udsættes for vind og vejr. Men da nogle lamper for eksempel kan beskyttes af et tag mens andre placeres i nærheden af haven dam, har udendørslamper forskellige IP grader af beskyttelse (Ingress Protection). Det første nummer angiver oplysninger om beskyttelse mod fremmedlegemer. Det andet om beskyttelse mod fugt. To eksempler: IP44 (beskyttelse mod fremmedlegemer> = 1 mm og vandsprøjt) eller IP68 (støvtæt og beskyttet mod permanent nedsænkning).

Mange lamper er i dag udstyret med en permanent installeret bevægelsessensor. Dette er en stor hjælp til komfort, sikkerhed og effektivitet. Trappetrinnene til indgangen til huset klares alt andet end lige nemmere med fulde indkøbsposer i hånden, hvis der lys. I søgen på nøglehullet til hoveddøren, undgår man også unødvendige kvaler og ridser. Lamper med bevægelsessensorer er også mere miljøvenlige og holder længere, fordi lyset kun tændes, når det er nødvendigt.

Lumenværdien giver information om den lysstyrke havelampen har. Watt-angivelsen er ikke længere egnet til denne sammenligning, da man med moderne LED-lyskilder får meget mere lys, og derved højere Lumen, for et markant mindre wattforbrug end den gammeldags glødepære. Hvor lyst en udendørslampe skal skinne, afhænger primært af formålet og personlige præferencer. Selvfølgelig skal en spotlight til indkørslen skinne lysere end et ekstra lys på terrassen til grillaftenen.

Ved praktisk havebelysning, f.eks. på stier og bør du satse på lamper forbundet til strøm. Dermed får du altid lys, når det er nødvendigt. Med solcellelamper er du afhængig af, at batteriet oplades. Men det er netop fordelen ved solcellelamper. Fordi disse oplades af solen. Så solcellelamper skal ikke tilsluttes strømnettet, men kan installeres når som helst uden nogen fagviden.

Det afhænger af formålet. 3.000 Kelvin giver hyggeligt lys til terrassen eller hyggehjørnet i haven. Denne varmhvide lysfarve gør haven til et nyt opholdsrum på linje med stuen. Med spotlights til indkørslen og andre praktiske lys, giver en universalhvid lysfarve på 4.000 Kelvin bedre mening. Indendørs finder du samme skelnen i forhold til skrivebordsbelysning, der også er funktionelt lys, der giver godt lys til at arbejde. I sidste ende er det dog din personlige præference, der er afgørende.

  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 60 dage
+45 89 88 18 90 Kontakt +45 82 56 80 60

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 500 kr. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.