Flotte udendørslamper

Til at iscenesætte sommerhaven

Havesæsonen er simpelthen den bedste tid på året. Her er der tid til at opfriske haven og gå i arbejdstøjet, men ligeså vigtigt også til at slappe af og tilbringe tid med venner og familie. I den forbindelse påtrænger sig spørgsmålet: Hvad er de lysende must-haves til udendørs? Og hvordan oplyser jeg bedst mine stier rundt om huset og haven? We got you: Find vores klassikere og de mest populærere lamper, såvel som tip og trends til havesæsonen her!

Solcellelamper

Med havebelysning, der kan oplades med solens kraft, følger mange fordele: Ingen strømomkostninger, ingen ledninger tværs over græsplænen. Med solcellelamper opstår nye rum i haven, da de er flytbare og fleksibelt kan placeres efter behov. Desuden kræver de sjældent anden installation end en første opladning.

Se mere

Solcelle lyskæder

Se mere

Solcellelamper med sensor

Se mere

Solcelle lyskugler

Se mere

Balkon & terrasse

Om sommeren bliver balkonen og terrassen til et ekstra opholdsrum for sig. Hvad der ikke bør mangle her er den rette belysning til at sætte stemningen. Og udvalget er stort – selv de forvænte indendørslamper kan her se til misundeligt!

Se mere

Gulvlamper

Se mere

Lyskæder

Se mere

Dekorationslamper

Se mere

Smart Garden

Huset har været smart i lang tid, haven bliver mere og mere smart: Det er praktisk og sjovt at kunne kontrollere udelysene med en smartphone-app. Vælg blot den rigtige lysfarve til enhver lejlighed, indstil belysningen til at lyse når du ønsker med timerfunktion eller dæmp for at opnå lige netop den lysstyrke du kunne tænke dig.

Se mere

Smart stibelysning

Se mere

Smarte dekorationslamper

Se mere

Smarte udendørs væglamper

Se mere

Husets facade

Moderne udendørs væglamper bader stierne omkring huset, terrassen og balkonen i et behageligt lys og oplyser indgangspartiet, så trappetrin og nøglehul er til at se. Andre steder hvor de praktiske væglamper finder vej og er yderst behjælpelige er f.eks. på kældertrappen og i skuret.

Se mere

Udendørs væglamper
med sensor

Se mere

Oplyste
husnumre

Se mere

Udendørs væglamper
Up & Down

Se mere

Planter

Hvis den blomstrende have ikke skal forsvinde i mørket, når skumringen falder, er jordspyd og spots en god idé. Fordelen ved jordspyd: De kan flyttes som du ønsker det, uanset hvor i haven, der trænger til lidt lys.

Se mere

Udendørs spots

Se mere

Spots til bakke/grund

Se mere

Lamper med jordspyd

Se mere

Stier & træpper

Selv hvis vi kender vores have ud og ind, ser alt andet ud i mørke. Pludselig viser sig bump og ujævnheder, som du ikke erindrer at have kendt til. Og hvordan mon så vores gæster så føler sig? Derfor: Lys op og sikr fodfæstet!

Se mere

Sokkellamper

Se mere

Nedgravningslamper

Se mere

Gadebelysning med sensor

Se mere

Stikkontaktsøjler<

Med stikkontaktsøjler eller strømsøjler er forlængerledninger en fortid i haven. Fastgjort på jorden fås de med flere stikkontakter til græsslåmaskinen, radio, mobiltelefon og lignende. Bare tilslut og sig farvel til kabeltromlen.

Se mere

Plug&Shine

Mit helt eget udendørs belysningssystem – helt uden fagviden! Udvælg spotlights, spots eller stibelysning og forbind ledningerne, vælg den rette transformer og styr det hele med din smartphone eller en fjernbetjening.

Se mere


FAQ: Ofte stillede spørgsmål om havebelysning

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 60 dage

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 500 kr. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.