Halogen spotlights

Halogenspots benytter den forbedrede glødepærer teknologi til at skabe de optimale lysforhold

Halogenteknologien muliggør en længere levetid af lyskilden, i forhold til den traditionelle glødepære. Grunden til dette er at gasblandingen der befinder sig i kolben er blevet iblandet halogener, der forhindrer en aflejring af metalatomer fra glødetråden på glaskolben og i stedet fører materialet tilbage til glødetråden. Der aflejrer de sig igen, og forhøjer dermed lyskildens levetid. Det – og de yderligere egenskaber af teknologien – gør halogen spots ualmindelig attraktiv til belysning af områder i opholdsrum.

Halogen-spot sørger for en individuel lysindretning af bestemte områder eller hele rum

Alt efter om et halogenspot er designet som et produkt med en eller flere lamper, kan forskellige lyskoncepter realiseres med dette produkt. Et enkelt spot kan anvendes til områdebelysning, mens lamper med flere spots kan anvendes til almenbelysning. I begge tilfælde tjener rummet på de lystekniske fordele ved halogenspots. De har en meget god farvegengivelse såvel som værende fuldt dæmpbare. Sidste muliggøres gennem funktionsprincippet, der minder om glødepærerens. Således kan man opnå en situations og smagsafhængig belysning af ethvert rum.

Halogen spot: det kommer an på lyset!

Et simpelt og professionelt design dominerer produktkategorien halogenspots. Ved disse produkter er det lysvirkningen der tæller, og den skal derfor være muligt at installerer i ethvert opholdsrum uafhængigt af stilen. Er et produkt designet med en diskret form og neutrale farver, så holder det sig også i baggrunden ved f.eks. en klassisk indretning, så det på ingen måde forstyrrer rummets udseende. Det er altså muligt med ubegrænset belysningen af områder i boligen med produkter fra denne produktkategori.


  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 60 dage
+45 89 88 18 90

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.03.2021, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.