Halogen nedgravet udebelysning

Vores anbefalinger fra denne kategori

  Nedgravningsspots IP65/ 67/ 68

  Lys til indkørslen med ekstra beskyttelse mod vind og vejr

  jos led rund nedgravningsspot

  Hvad betyder IP 65/ 67/ 68?

  Nedgravningsspots med IP klasserne IP65, 67 og 68 er alle støvtætte og har en øget beskyttelse mod indtrængende fugt.

  Med IP65 er det beskyttelse mod vandsprøjt, med IP67 beskyttelse mod nedsænkning i vand af og til. Dermed er den sidstnævnte type også egnet til nedgravning i indkørsler, som kan stå under vand i kortere tid ved kraftig regn.

  Lamper med IP68 er vandtætte også ved permanent nedsænkning i vand og anvendes til dels i vådområder som fx en swimmingpool. Her er det vigtigt at være opmærksom på den maksimale dybde under vand. Nogle nedgravningsspots med IP68 egner sig til anvendelse på 10 meters dybde, andre ned til 2 m eller kun 0,5 m. Disse oplysninger finder du i det respektive produkts produktbeskrivelse.

  Kan man køre hen over udendørs nedgravningspots?

  Hvis nedgravningsspots for eksempel skal bruges i indkørslen, skal man kunne køre hen over dem. Om man overhovedet kan køre hen over lampen, og hvilken maksimal belastningsgrænse den har, kan man læse i produktbeskrivelsen. Et nedgravningsspot kan fx være konstrueret til en belastning på op til 500 kg eller 1,5 ton.

  gramos rund nedgravningsspot
  bartosz rund nedgravningsspot

  Hvilken lyskilde passer til nedgravningsspots?

  De fleste nedgravningsspots har en fatning til reflektorpærer, for eksempel GU10 eller GU5.3 / MR16. Til disse fatninger kan man normalt få moderne LED-lyskilder, som også er et godt valg til nedgravningsspots. De er ikke kun energieffektive, men kræver nærmest heller ingen vedligeholdelse, da deres lange levetid betyder, at udskiftning af lyskilden vil være overflødig i rigtig lang tid. Derudover findes der modeller med fast indbyggede LED´er, for eksempel Cree LED´er af meget høj kvalitet.

  Vil du gerne have god rådgivning om valg af nedgravningsspots, eller har du et andet spørgsmål om lamper og belysning? Så sidder vores tekniske kundeservice klar til at hjælpe dig. Ring på +45 89 88 18 90 eller skriv via kontaktformularen.

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

  Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

  Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

  150 kr. rabatkode

  *Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.