Kun

Ekstra rabat: 11 % fra 899 kr. | 14 % fra 1299 kr. - på næsten alt

Op til 65% rabat på lofts- og pendellamper

Florentin væglampe

Filtrer og sorter
Filtrer og sorter 0
Sortering Popularitet
Farve
Stilgruppe
Rum
Materiale
Pris
Anvend
Brand
Fatning
Antal lyspærer
Inklusiv lyskilde
Fast indbygget LED
Med afbryder
Dæmpbar
Fjernbetjening
Regulerbar højde
Med bevægelsessensor
Form
Bredde (i cm)
Anvend
Højde (i cm)
Anvend
Dybde (i cm)
Anvend
Wattværdi
Anvend
Vi kan ikke finde nogen produkter, der matcher de valgte filtre.

Florentiner-væglampe har en oprindelse med historie

Florentiner-væglamperne, som ofte er dekoreret med blomster og blade, stammer helt tilbage fra middelalderen. Specielt i byen Firenze, hvor det traditionelle florentinske håndværk blev et emblem for byen. Det var ofte liljen som satte sit præg på det florentinske håndværk, og dette er i høj grad gået igen i nutidens interiør. Dette ses også på de florentinske væglamper, som er prydet af blomster og blade, og findes i mange variationer med forskellige stilarter og karakteristika. Traditionen for florentinsk håndværk er således stadig i dag at finde på mange væglamper, og fremstår som en smuk lyskilde i ethvert rum.

Florentiner-væglamper er et kunstværk

De florentinske væglamper er ikke kun en lyskilde, men er også i høj grad eksempel på kvalitets håndværk. Lampen beriger enhver stue og er et ekstraordinært iøjnefaldende objekt, som bringer naturen ind i stuen med en romantisk vinkel. Der findes florentiner-væglamper i mange former, såsom lampeglas med blomster form, og lampehuse udsmykket med flere blomster og blade. Dekorationen er som regel farvet guld eller andre faretoner. Denne forgrenet og næsten legende udsmykket type lampe, fungerer som iøjnefaldende og stilfuld vægdekoration. Vores brede udvalg af florentinske lamper, spænder lige fra klassiske florentiner-væglamper til mere moderne fortolkninger med flere tekniske funktioner.

Et italiensk strejf i hjemmet

Den blomstrede og romantiske udsmykket florentiner-væglamper giver et italiensk præg til dit hjem. Også navnene på de forskellige modeller er i mange tilfælde inspireret af italienske byer. Især Firenze, som er hovedstad i Toscana og er oprindelsessted for de florentinske væglamper, bruges i mange tilfælde.

Vis mere Vis mindre

De overstregede priser svarer til producentens vejledende udsalgspris.
Alle priser er inklusiv 25 % moms, men eksklusiv fragtomkostninger.
Lampenwelt GmbH VAT-No.: DE815559897

© 2024 Lampenwelt GmbH