Florentin pendel lampe

Florentiner pendellamper skaber Italiensk stemning i ethvert rum

Kunstfærdigt rager blomsterne ud i luften. Nogle gange er den kun enkelte blomster, nogle gange en overdådig buket. Det karakteristiske stiltræk ved florentiner pendellamper er ofte blomsterne der siden middelalderen har prydet byen Firenzes våbenskjold. Den gamle bydel i Firenze tilhører siden 1982 med rette UNESCO-verdenskulturarven. Våbenskjoldets blomster, som er en stiliseret lilje, kan ikke være helt ubetydelig for betegnelsen florentiner pendellamper. Retningsvisende for den kunstfærdige udformning af denne enestående lysgenstand er vel det gamle florentinske kunsthåndværk.

Ornamenter af krystal og metal forskønner alle rum

Florentiner pendellamper er lavet med en stor kærlighed til detaljerne. Især håndmalet blomsterformede glasbægre i forskellige farver, men også blomster af blykrystal kan få hjemmet til at stråle i et helt nyt lys! Lige netop krystal bryder lyset usædvanligt smukt og sørger for smukke lysreflekser. Men også om dagen, når florentiner pendellamperne måske slet ikke er tændte, er de iøjnefaldende.

Florentiner pendellamper: fra supermoderne til historisk

Om de er moderne eller nostalgiske – florentiner pendellamper kendetegnes ved deres alsidighed. Nogle gange er den antik, nogle gange moderne, nogle gange pragende, andre gange enkel. Mens lampen med fem udstikkende arme er virkningsfuld er lampen med 12 eller 18 arme imponerende. Florentin pendellamper kan placeres efter eget ønske og gør, såvel i stuen eller spisestuen som i køkkenet, altid et godt indtryk.


  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

75 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 500 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.