Florentin pendel lampe

Florentiner pendellamper skaber Italiensk stemning i ethvert rum

Kunstfærdigt rager blomsterne ud i luften. Nogle gange er den kun enkelte blomster, nogle gange en overdådig buket. Det karakteristiske stiltræk ved florentiner pendellamper er ofte blomsterne der siden middelalderen har prydet byen Firenzes våbenskjold. Den gamle bydel i Firenze tilhører siden 1982 med rette UNESCO-verdenskulturarven. Våbenskjoldets blomster, som er en stiliseret lilje, kan ikke være helt ubetydelig for betegnelsen florentiner pendellamper. Retningsvisende for den kunstfærdige udformning af denne enestående lysgenstand er vel det gamle florentinske kunsthåndværk.

Ornamenter af krystal og metal forskønner alle rum

Florentiner pendellamper er lavet med en stor kærlighed til detaljerne. Især håndmalet blomsterformede glasbægre i forskellige farver, men også blomster af blykrystal kan få hjemmet til at stråle i et helt nyt lys! Lige netop krystal bryder lyset usædvanligt smukt og sørger for smukke lysreflekser. Men også om dagen, når florentiner pendellamperne måske slet ikke er tændte, er de iøjnefaldende.

Florentiner pendellamper: fra supermoderne til historisk

Om de er moderne eller nostalgiske – florentiner pendellamper kendetegnes ved deres alsidighed. Nogle gange er den antik, nogle gange moderne, nogle gange pragende, andre gange enkel. Mens lampen med fem udstikkende arme er virkningsfuld er lampen med 12 eller 18 arme imponerende. Florentin pendellamper kan placeres efter eget ønske og gør, såvel i stuen eller spisestuen som i køkkenet, altid et godt indtryk.


  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 60 dage
+45 89 88 18 90 Service +45 82 56 80 60

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.03.2021, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.