Florentin loftlamper

Vores anbefalinger fra denne kategori

  Florentiner loftslampe - Nyd et behageligt lys

  Som alle florentiner lamper, går også florentiner loftslamper tilbage til et traditionelt kunsthåndværk. De primære kendetegn ved florentiner loftslampe er deres vidunderlige blomstrede udskæringer af blomster og blade. Gennem disse træk bliver florentiner loftslamper hurtigt genkendt. Florentiner loftslamper virker derfor også både kunstnerisk of ædel, da deres elementer for det meste er forgyldt. Det er ikke den grund at florentiner loftslamper hører til de mest elskede lampetyper, og nyder stort fantilslutning fra folk i alle aldre.

  Florentiner loftslamper besidder humor og charme

  Florentiner loftslamper bliver trods af udformningen ikke for meget. Florentiner loftslamper har en hvis lethed, humor og charme. Disse egenskaber besidder en florentiner loftslamper, formodentligt fordi motivet er lånt fra naturen. Derfor er florentiner loftslamper meget autentiske. Ofte er det derfor naturelskere der dekorerer sine rum med udtryksstærke florentiner loftslamper. At tale om enkelthed eller tilbageholdenhed i forbindelse med florentiner loftslamper ville være malplaceret.

  Florentiner loftslamper med linjen som motiv

  Toscanas hovedstad, Florence, kan betegnes som Florentiner stilens vugge og dermed også florentiner loftslamperne. Linjen har siden middelalderen prydet byens Florences våbenskjold og er vel derfor stadig indtil i dag et elsket motiv på florentiner loftslamper. Liljen er også forbilledet for andre blomstervarianter på florentiner loftslamper. I almindelighed tjener loftslamper som grund belysning. Florentiner loftslamper er gennem deres mangfoldige dekoration, mere end en funktionel del af belysningen. Attraktiviteten kan florentinerloftslamper takke deres farveskala for: især Guld-, grøn.- og bruntoner. Florentiner loftslamper sørger for italiensk flair og ofte er lampeskærmene lavet af opalglas for at skabe et hyggeligt lys.


  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage

  Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

  Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

  75 kr. rabatkode

  *Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 500 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.