Florentin loftlamper

Florentiner loftslampe - Nyd et behageligt lys

Som alle florentiner lamper, går også florentiner loftslamper tilbage til et traditionelt kunsthåndværk. De primære kendetegn ved florentiner loftslampe er deres vidunderlige blomstrede udskæringer af blomster og blade. Gennem disse træk bliver florentiner loftslamper hurtigt genkendt. Florentiner loftslamper virker derfor også både kunstnerisk of ædel, da deres elementer for det meste er forgyldt. Det er ikke den grund at florentiner loftslamper hører til de mest elskede lampetyper, og nyder stort fantilslutning fra folk i alle aldre.

Florentiner loftslamper besidder humor og charme

Florentiner loftslamper bliver trods af udformningen ikke for meget. Florentiner loftslamper har en hvis lethed, humor og charme. Disse egenskaber besidder en florentiner loftslamper, formodentligt fordi motivet er lånt fra naturen. Derfor er florentiner loftslamper meget autentiske. Ofte er det derfor naturelskere der dekorerer sine rum med udtryksstærke florentiner loftslamper. At tale om enkelthed eller tilbageholdenhed i forbindelse med florentiner loftslamper ville være malplaceret.

Florentiner loftslamper med linjen som motiv

Toscanas hovedstad, Florence, kan betegnes som Florentiner stilens vugge og dermed også florentiner loftslamperne. Linjen har siden middelalderen prydet byens Florences våbenskjold og er vel derfor stadig indtil i dag et elsket motiv på florentiner loftslamper. Liljen er også forbilledet for andre blomstervarianter på florentiner loftslamper. I almindelighed tjener loftslamper som grund belysning. Florentiner loftslamper er gennem deres mangfoldige dekoration, mere end en funktionel del af belysningen. Attraktiviteten kan florentinerloftslamper takke deres farveskala for: især Guld-, grøn.- og bruntoner. Florentiner loftslamper sørger for italiensk flair og ofte er lampeskærmene lavet af opalglas for at skabe et hyggeligt lys.


  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 60 dage
+45 89 88 18 90 Service +45 82 56 80 60

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.03.2021, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.