Florentin bordlampe

Florentiner bordlampe en alsidig funktionel dekorationsgenstand

Der er mange krav og forskellig smag, men vores store udvalg af forskellige bordlamper, tilsvarer de mange forskellige behov, og den fleksible funktionalitet forbindes med den dekorative side. Om det er til stuen, børne-, arbejds- eller soveværelset. Til ethvert rum finder du den passende bordlampe i vores sortiment. Bordlamper er lette at integrere og tilbyder, ved siden af den punktvise belysning, også den fordel at den skaber hygge. Først gennem indsættelsen af en ekstra lyskilde som en bordlampe får et rum den indbydende karakter og genspejler sin ejers personlighed.

Fleksibel i form farve og design.

I vores sortiment findes der talrige bordlamper i forskellige prisklasser og udformninger. Klassiske og klare linjer findes ved siden af farverige, romantisk legende og puriske designs. Bordlamperne fås i mange forskellige materialer som glas, krystal, stof, eller træ. Et ekstra blikfang er f.eks. florentiner bordlampen, der er dekoreret med blomster- og blademotiver inspireret af det traditionelle florentinske kunsthåndværk, og sætter kunstfærdige fokuspunkter i rummet.

Bordlamper skaber en personlig atmosfære

Boligens eller rummets atmosfære viser altid tilbage til hvem der bor der og dennes personlighed. Ved hjælp af små indretningsgenstande, bliver en bolig endnu mere levende, og virker mere venlig og indbydende. Bordlampen kan bringe lys ud i de mørke afkroge, for at skaffe en behagelig stemning, eller for at oplyse enkelte dele af boligen, f.eks. natbordet i soveværelset. Derved kan bordlampen berige og fuldføre indretningsstilen, idet de diskret føjer sig til rummets samlede koncept og afgiver sit prangende look til rummet. Bordlamper kan også skabe kontrast, gennem modsatte farver eller former. Man uanset hvilket behov bordlampen skal opfylde, hvilken farve, form eller prisklasse du foretrækker, så kan du med sikkerhed finde den rigtige model i vores sortiment.


  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

75 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 500 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.