Designerlamper - ekstravagante belysningsideer

Gennemtænkte lampedesign med etiketten ”kultstatus” er et højdepunkt for ethvert rum og selvfølgelig også for haven. Fra klassisk til nyt og over the top, orientalsk til nordisk, industriel til retro og vintage, tilbyder lysdesignerne en fascinerende mangfoldighed af designideer.

Designer-
loftslamper

Fra stuen til køkkenet eller soveværelset: Designer loftslamper løfter hvert rum til nye højder – ikke kun på grund af den stemning lyset skaber. Lampens udseende har også meget at sige. Selv i slukket tilstand fanger designerlamper blikket – da de ofte er stilfulde, lette kunstværker i sig selv.

Alle designer loftslamper

Designer-
pendellamper

Designer pendellamper forskønner ethvert rum og sørger også for stil og ynde i en stor hall. Et sted må du ikke glemme pendellampen: I spisestuen over spisebordet. Her mødes venner og familie i god belysning for at spise sammen og hygge sig.

Alle designer pendellamper
Louis Poulsen

Designer-
gulvlamper

Kreative materialemiks er ofte udgangspunktet for en designerlampe. F.eks. En gulvlampe i rustfrit stål tilsat en massiv marmorfod. Eksempler på andre materialemiks, der er blevet populære: træ, papir, beton, rattan mm.

Alle designer gulvlamper

Designer-
bordlamper

Designer bordlampers talent er at sætte den rette stemning med belysningen. På grund af dette gør designer bordlamper en ligeså god figur på sidebordet, som i vindueskarmen eller kommoden. Et modigt spil med former og materialer gør designer bordlamper til et chikt blikfang.

Alle designer bordlamper
Ingo Maurer

Designer-
væglamper

Designer væglamper er eksklusive indretningsobjekter i et stilfuldt interiør. Placeres de i øjenhøjde, kan du ikke undgå at bemærke dem. Lysspillet med væggen sørger for en stemningsfuld atmosfære, uanset om lampen befinder sig i stuen, soveværelset eller hallen.

Alle designer væglamper

Flere designer brands


LuceplanSlampFontana ArteNorthernTecnolumenUmageBy Rydéns Terzani
  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 60 dage

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 500 kr. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.