Pendellamper

Pendellamper på hotellet giver det elskede hjemlige lys

Den klassiske almindelige stuebelysning er uden tvivl pendellampen, som også ofte bliver betegnet som hængelampen. Orddelen ”pendel” udtrykker det, som pendellampen nemlig er ”nedpendlet” fra loftet. Som bekendt og elsket fra stuelampe sørger pendellampen for et hyggeligt og samtidig funktionelt lys i stuen, spise-, sove- eller børneværelset. Pendellamper er derfor en klassiker og en allrounder i ét. Så som pendellamper er at finde i hvert et privathjem, er de også at finde i mange områder på hoteller, da de sørger for en passende belysning i næsten alle værelser, der er ukompliceret og behagelig for øjnene.

Brugbar overalt: pendellamper i lobbyen, restauranten og i gæsteværelset

Det jævne og mest ikke-retningspegende lys, giver pendellampen, er set som en behagelig almenbelysning i mange værelser på et hotel. Derfor finder man pendellamper i forskellige størrelser, farver og former i lobbyer, restauranter eller på værelserne. I alle disse værelser er det udover strålelyset som væg-downlights eller spotlys f.eks. sørger for, nødvendigt med et jævnt lys i værelset. Dette skaber ikke kun en behagelig og hyggelig stemning men giver også et blændfrit lys.

Fra designerpendellamper til pendellamper på et skinnesystem

Alt efter stil og indretning på hotellet er det nødvedigt med pendellamper i forskellige designs. Lysmarkedet giver en stor palet af pendellamper. Lige på hoteller, hvor enhver detalje tæller, er det specielt vigtigt, at indretningen og derfor f.eks. også pendellampen har en repræsentativ karakter. Til dette formål egner designerpendellamper sig specielt, fordi de med sikkerhed sørger for en positiv reaktion fra beskueren.


  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage
+45 89 88 18 90

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.