Gulvlamper

Fritstående gulvlamper er smukt tilbehør som hotelbelysning

Gulvlamper gør ofte en lampeserie komplet. Gulvlamper giver præcise lyspunkter. I modsætning til lamper som loft- eller pendellamper er gulvlamper ikke ansvarlige for den generelle belysning, men de bidrager til et harmonisk helhedsbillede. Især på hoteller, er lamperne en nødvendighed. Gæsten skal i alle tilfælde føle sig hjemme. Lyset fra gulvlamper bidrager til et behageligt miljø. På hoteller fungerer gulvlamper nok mere som noget smukt tilbehør.

Gulvlamper er smukt tilbehør til hoteller

Gulvlamper udfylder en vigtig repræsentativ funktion på hoteller. I hotellobbyer er der ofte siddemuligheder for gæsterne. Der kan man nyde sin eftermiddagste eller -kaffe og læse den daglige avis. Lige til at læse trænger gæsten de nødvendige lysforhold. Dette kan gulvlamper med en bevægelig arm sørge for. Med denne fleksible læsearm fra gulvlampen, kan lyset rettes hen imod, hvor end det er nødvendigt. Specielle fleksible lamper er udstyret med dæmpbare pærer. Med forskellige grader af lysstyrke kan lamperne skabe forskellige lysstemninger.

Gulvlamper med LED-pærer sørger for en positiv energibalance

Ikke kun på grund af deres dæmpefunktion er f.eks. LED (lysdioder) et godt valg af pærer til hoteller. Drives gulvlamperne på et hotel f.eks. af lysdioder, kan de have en positiv indvirkning af energibalancen i en bygning. LED er ligesom energisparepærer eller også lysstofrør, relativt sparsomme i deres energiforbrug og egner sig derfor godt til hotelbelysningen med de talrige gulvlamper, væglamper, pendellamper eller loftlamper. Takket været den stadige videreudvikling af moderne lyspæreteknologi, findes der mangfoldige og ofte usædvanlige designs af gulvlamper. Selve LED-pærerne er specielt små og kompakte. Derfor har lampedesignere et ekstra stort spillerum, når de skal designe gulvlamper.


  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage
+45 89 88 18 90

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.