Chrom/nikkel/ rustfritstål væglamper

Væglampe af chrom, nikkel eller rustfritstål – Udsøgt vægbelysning

Væglamper af rustfrit stål fungerer som indirekte lyskilde, og sørger for en varm og behagelig atmosfære i rum hvor de er monteret. Væglamper af rustfrit stål er perfekt egnet til at fremhæve malerier, trofæer, spejle o. lign. Væglamper er ofte placeret i øjenhøjde, derfor bør man være opmærksom ved montering, så lampen ikke blænder.

Væglamper er både egnet til inden- og udendørs brug. Til indendørs brug findes væglamper i forskellige designs og stilarter, heriblandt design-lamper, væglamper til badeværelset, lamper til belysning af billeder, fakler osv. Derudover findes væglamper også i mange forskellige materialer, så som krystal, træ, glas, messing, krom, nikkel og rustfrit stål.

Væglampe af rustfrit stål tilfører et hvert rum eksklusivitet

Væglamper af rustfrit stål er den mest ædle og udsøgte variant af væglamper. Denne variant er et eksklusivt tilbehør til allerede stilfulde rum. Se vores brede udvalg af væglamper af rustfrit stål på vores hjemmeside, Lampegiganten.dk. Her findes bl.a.. væglamper af rustfrit stål med lampehus af sandblæst glas eller akryl, eller med en skærm af opalglas, som spreder et behageligt lys. Derudover findes der væglamper af nikkel og krom, disse kan også fås med dimmbart lys, LED eller energibesparende pærer.

Ved at vælge en væglampe af rustfrit stål, får man ikke bare en lyskilde som udstråler komfort, men lampen tilfører også rummet en ædel og ren stil.


  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 60 dage
+45 89 88 18 90

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.03.2021, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.