Tilbage
Brands
Ægte lyskunstværk fra Axo Light
Lysende kunstværk, nogen gange i usædvanligt design andre ganger ren og æstetisk design – produkterne fra Axo Light er en oplevelse! Opdag lamper, som henter inspiration fra de mest forskellige kulturer, som frembringer optiske illusioner og ikke mindst fremviser italiensk glaskunst på sit bedste.
De Majo: Fantastisk glaskunst i overdådigt design
Lamperne fra De Majo indeholder elementer af glaskunstværk af Muranoglas, filigran elementer og kunstneriske detaljer. Oplev en tradition af glasbearbejdelse, som er videregivet i generationer og find samtidig din drømmebelysning til dine private fire vægge eller til det mest noble hotel!
DOMUS – økologiske kvalitetslamper
At lave et holdbart produkt fremstillet af naturlige, fornybare kvalitetsråstoffer – det er premisserne bag DOMUS-belysningen. Opdag håndlavede produkter i utallige former og belysningsformer, lamper som indbyder til at bo, leve og at drømme.
Belysning fra Fabbian: Verdenskendte designere som Paolo de Lucchi, Afra og Tobias Scarpa eller Marc Sadler leverer designet til lamperne fra Fabbian. Kvalitetsbelysningsprodukterne opstår gennem en fusion af traditionel værdiarbejde og moderne lysteknik – det er jo sådan at kvaliteten på lampen bestemmes af lyskvaliteten.
FLOS: Specielt lysdesign fra enkelt til ekstravagant
En verdenskjent kreativ belysningsverden! Den som er på jakt etter en lampe, som gir mer enn bare lys, finner moderne kunstobjekter i sortimentet til FLOS. Noen eksempler: en ragende gulvlampe som kommer ut av veggen, pendellampe i vaseform eller lampeskjermer med modellert bæreverk.
Kreativt lysdesign made in Italy: Fontana Arte
En læselampe, som kan fæstes på et armlæn, en bordlampe som „holdes oppe“ af en hånd, eller en pendellampe med en spejlende lampeskærm: når det handler om at lede lys og belysning i nye kreative dimensioner, beviser Fontana Arte gang på gang, at dette kan de.
GKS Knapstein – gammelt håndværk møder moderne lysteknik
Kvalitetslamper til stuen eller til at lyse specielle objekter op bliver fremstillet i traditionelt håndarbejde af messing og færdigstilles med moderne lysteknologi. De klassiske og elegante lamper overbeviser med et stilfuldt ydre, ekstraordinær kvalitet og en speciel lysvirkning.
Kolarz – traditionel kunsthåndværk fra Wien
Mærket KOLARZ står for eksklusivt lysdesign og enestående, håndlavede produkter af højeste kvalitet. Traditionsmærket fra Østrig forbinder klassisk overflod med puristisk designs, som giver en tiltrækkende virkning til dine rum.
Lys med filosofi: KUNDALINI
Drøm dig væk i lysdesign: KUNDALINI-lamper følger ikke den rette linje, men udtrykker kvalitet – og „den indre kraft“, som betegnelsen „KUNDALINI“ betyder på gammel-indisk. Opdag lysdesign med karakter i KUNDALINI’s mærkeverdenen.
Lampenwelt.com: kvalitetsprodukterne, produceret på vegne af Lampenwelt GmbH
Over 10 års erfaring med salg af belysningsprodukter, samt den nøjagtige kendskab til kundeønsker har muliggjort lamperne og belysningen fra mærket Lampenwelt.com. Opdag det bedste lys med tilsvarende design. Speciel god kvalitet får du med lamperne made in Germany.
MEGAMAN: innovativ LED-teknologi
Højmoderne LED-pærer og sparepærer finder du hos MEGAMAN. Det brede lyspæresortiment tilbyder kvalitetsproduktserier for ethvert behov og anvendelsesområde.
Osram – traditionsrigt mærke med innovative lyspærer
Lavt energiforbrug og højt lysudbytte er en af din grundsætningerne hos lyspæreproducenten OSRAM. Virksomhedens produktudvalg omfatter innovative og banebrydende teknologier inden for LED såvel som inde- og udebelysning.
Philips: Gennemtænkt design fra den verdensberømte elektronikproducent
Det hollandske firma PHILIPS, som blev oprettet i 1891 i Eindhoven, kan fremvise over et århundrede med erfaring inden for fremstilling af teknikprodukter. Et tidsspænd som giver tiltro – og det med rette! Lamperne fra elektronikproducenten overbeviser også med gennemtænkt og den bedste lyskvalitet.
Dansk og tidløst design: Piet Hein
Man finder futuristisk elegance og alligevel enkle og moderne lamper hos den danske designer Piet Hein. Piet Hein har fået talrige priser og udmærkelser for sit matematisk nøjagtige design. Opdag lampemodellen Sinus, som ble udviklet allerede i 1967 og mange andre designklassikere.
Lamper som certificeret originalreproduktion: TECNOLUMEN
TECNOLUMEN er en forhandler af innovative, verdenskendte lamper fra tysk designhistorie som originalreproduktion – med ægthedscertifikat. Det mest kendte produkt her er vel Wagenfeld-bordlampen. For alle, som elsker tysk belysningshistorie, er TECNOLUMEN det allerførste valg!
Steinel – intelligente lamper med sensor
Energieffekt og indsatsen af nyeste LED- og sensorteknologi står i forgrunden for STEINELs produkter. Lad dig begejstre af kvaliteten, den lange levetid og brugervenligheden som disse banebrydende produkter viser.
Top Light – individualitet og kreativitet møder moderne, højtydende LED-teknik.
Top Light imponerer med moderne badbelysning og lysspejle med innovativ LED-teknik og med højkvalitetslamper for inde- og udeområdet gennem deres ekstravagante design. De individuelle lamper overbeviser med deres funktionalitet og lever op til de højeste krav.
Swarovski – enestående krystalkunstværk.
Fremstillingen af Swarovski-krystallerne er stadig i dag en stor virksomhedshemmelighed. Skyldes den Swarowski-lampernes fortryllende lyseffekt krystallernes specielle „flamme“? Opdag storslået design på denne Brand-side!
VIBIA – light is creation.
VIBIA har sin opgave i at tilbyde dig optimale lamper din for helt personlige hjemme- og arbejdsomgivelser. Lad dig inspirere af en enestående portofolie af produkter og opdag de lamper, som passer præcis til din rumlighed og personlighed.
Villeroy & Boch – Æstetik for køkken, spisestue og stue.
Villeroy & Boch giver en berigelse til dine rum, uden at produkterne virker for ekstravagante og påtrængende for iagttageren. Opdag ikke bare lysstyrken og lyse lamper for den almene belysning, men også smagsfulde bord- og stålamper.
Menzel-Leuchten – sådan bliver den personlige herregårdsstil perfekt.
Sande herregårdslamper finder du hos Menzel-Leuchten. Indret dit personlige sted hvor du kan trække dig tilbage. Den tyske lampeproducent Menzel-Leuchten tilbyder lys, som giver en god velværefølelse – hvad enten om lamperne skal ind i et miljø med mørke og stilfulde møbler eller i en mere moderne stil med lyst træ og friske pastelfarver.
Roger Pradier – Ædle lyskunstværker for udeområdet made in France.
I mere end 100 år udvikler designerne fra Roger Pradier stilfulde lampekreationer for dit udeområde. Materialer i høj kvalitet er forbundet med tidsløse, smukke og elegante designs for at give dig væglamper, hængelamper eller dekorationslamper med helt speciel charme for din have.

Lampegiganten.dk - Din onlinebutik for lamper og belysning

Et friskt pust – med ventilatorer fra Lampegiganten.dk

  • 425.000 produkter på lager
  • Fragtfri levering fra 1.500 kr*
  • Betal med faktura

+45 89 88 18 90