RÅDGIVNING

Børneværelsesbelysning- og lamper - 5 belysningshacks

I børneværelset kan du virkelig slå dig løs, når det kommer til belysning! Et fantastisk pigeværelse i sarte toner med prinsessemotiver og små blomster. Eller et drengeværelse i grønne eller blå nuancer med fodboldmotiver og fly. Eller hvad med bare at fokusere på en god blanding af præcis det, dit barn er interesseret i? Børneværelseslamper er alsidige og inkluderer alt fra bordlamper til natlys og helst i lyse farver.


Hack nr. 1: Seje lamper til drenge

Vil jeg være pilot, fodboldstjerne eller politibetjent når jeg bliver stor? Drømmene er mange for små drenge (og piger for den sags skyld) - fra generation til generation! Hvorfor ikke lade belysningen blive inspireret af disse drømme?

Et fly som pendellampen i børneværelset - det vil helt sikkert være et blikfang for både børn og voksne. Lampen kan også knyttes til godnathistorierne - den vil sandsynligvis være tydeligt synlig for de små øjne i sengen.

Uanset om man snakker om loft-, væg- eller bordlamper til børneværelset, kan motiverne og udformningerne være så kreative, at mange legetøj overskygges af de lysende højdepunkter. De forskellige motiver kan under alle omstændigheder være inspiration til fantasifuld leg i drengeværelset - fra fodbold til hundespil! Børneværelsesbelysningen behøver ikke at være kedelig!


Hack nr. 2: Seje lamper til piger

Et strejf af lyserød passer godt i pigernes værelser! Allerhelst farverigt med sjove kombinationer af grønt og gult. Lamperne kan helt sikkert være nogle af de farvestrejf, der får plads i rummet.

Med dyremotiver samler man mange bonuspoint hos de fleste børn. Lad farverige heste, frøer og bier lyse op i rummet og samtidig give en legende og hyggelig atmosfære.

Hvad der absolut ikke må mangle i pigernes drømmeverden er selvfølgelig feer og prinsesser. Som motiver på børneværelseslamperne passer disse ekstra godt og gør deres del for at omdanne et almindeligt rum til en fantasiverden, der kan rumme mange timers leg og sjov.


Hack nr. 3: Lamper til lektielæsningen

At skrive de første sætninger, lægge tal sammen og øve sig på skønskrift - med din egen farverige bordlampe kan disse første skoleopgaver blive endnu sjovere!

Lysideer til lektielæsningen

Også ved skrivebordet er det tilladt at drømme sig væk - at lade tankerne vandre mellem de forskellige lektier. Måske forsvinder tankerne i piratdrømme eller i dyrenes verden? Således bliver lektierne også sjovere. Skrivebordslampen bidrager til både gode fantasier og giver godt varmhvidt lys til at arbejde under.

Det er selvfølgelig også vigtigt at placere bordlampen på det rigtige sted. For børn, der er højrehåndede, skal lampen placeres på højre side, mens for venstrehåndede børn skal lampen placeres på den nøjagtige modsatte side. På denne måde vil der ikke opstå skygger i bogen, når barnet øver på at skrive.


Hack nr. 4: Natlampe

Bælgmørkt - det er der intet barn som kan lide. Ofte bliver fantasierne om spøgelser og monstre under sengen for realistiske i mørket. Hvordan kan man så falde i søvn? Hvis du har et natlys med dit yndlingsmotiv tændt, vil det helt sikkert være lettere at falde i søvn om natten.

Ikke kun natlamper hører hjemme som belysning ved børnesengen. Også en læselampe på sengebordet kan være rart at have som del af børneværelsesbelysningen, når barnet er begyndt at læse selv. Eller du kan investere i en sådan, til når mor og far skal læse godnathistorier? Under alle omstændigheder anbefaler vi en lampe med en varmhvid lyskilde, det gør aftenens sidste stunder mere afslappende og behagelige.

Når det kommer til sengelamper eller natbordslamper, sætter fantasien ingen grænser. Særligt populært blandt børn: lamper, der fremkalder motiver som månen og stjernerne på væggen. Børneværelset bliver et trygt og afslappende rum for alle, der får mulighed for at sove der, barnet selv og mulige legekammerater på besøg.


Hack nr. 5: Lamper som gave til børn

Ønskesedlen kan nå at blive lang, før det kommer til den længe ventede fødselsdagsfest. Hvad med en lampe i farverige motiver med fx pirater eller mariehøns? En gave, der vil lyse op og dekorere et børneværelse i årene der kommer.

At finde på noget helt nyt til børnenes fødselsdag? Det er ikke så let! Men her kan forældrene til de små festgæster være kreative ved at pakke en lampe ind som fødselsdagsgave. Den giver glæde i ethvert børneværelse!

Tænker man på rollemodeller som Pippi Langstrømpe, kan du drømme væk i eventyr som flyvende luftballoner og piratskibe. Sådanne lysende drømmeverdener vil med garanti sørge for begejstring hos ethvert barn!

Alle børneværelseslamper


FAQ: Ofte stillede spørgsmål om børneværelsesbelysning

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

75 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 500 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.