Kun

Ekstra rabat: 11 % fra 899 kr. | 14 % fra 1299 kr. - på næsten alt

Op til 65% rabat på lofts- og pendellamper

Børneværelse loftlamper

Filtrer og sorter
Filtrer og sorter 0
Sortering Popularitet
Farve
Stilgruppe
Rum
Materiale
Pris
Anvend
Brand
Fatning
Beskyttelsesklasse
Dæmpbar
Made in Germany
Lysstrøm total (i lm)
Inklusiv lyskilde
Lysfarve (udvalg)
Fast indbygget LED
Fjernbetjening
LED
Kapslingsgrad
Antal lyspærer
Smart Home system
Form
Stemmeassistent
Med bevægelsessensor
Bredde (i cm)
Anvend
Diameter (i cm)
Anvend
Længde (i cm)
Anvend
Wattværdi
Anvend
Højde (i cm)
Anvend
Vi kan ikke finde nogen produkter, der matcher de valgte filtre.

Loftslamper til børneværelset Lyset til en masse sjove timer

Når man skal vælge den rigtige loftslampe til børneværelset, skal der tages hensyn til mere end bare farve og design. Uanset om man, skal indrette børneværelset første gang, bruger kriteriet „dreng eller pige“ til at vælge en lampe, eller man vil skifte den gamle lampe ud med en model med et motiv fra den seneste animationsfilm, så er det vigtigste altid, at man sikrer den bedste lyskvalitet i børneværelset. I vores rådgivningsdel forklarer vi, hvad det betyder.

For det første skal du ALTID

Vælge LED til børneværelset - der findes ingen andre sikre alternativ, hverken til loftslamper eller andre lamper, som barnet kan komme til at røre ved. Bordlamper med halogenpærer for eksempel fører alt for ofte til brændte fingre, og sparepærer med deres høje indhold af kviksølv. Derfor er det vigtigt at finde de rette børnelamper og være opmærksom på en række forhold.

LEDér ...

  • sørger for optimal lyskvalitet (du kan læse mere nedenfor om valget af den rigtige LED-pære til børneværelset)

  • er fri for kviksølv

  • har lang holdbarhed på antal tænd/sluk (hvis barnet leger med lyskontakten, sker der intet med pæren)

  • sparer energi, også selv om loftslampen i børneværelset er tændt døgnet rundt

  • har en lang levetid, så du ikke behøver være nervøs for, at du hele tiden skal udskifte lyskilderne

Loftslamper
Loftslamper

Hvor meget lys skal der være i en loftslampe til børneværelset?

Der var en gang, hvor man tænkte over, hvor mange watt man skulle bruge i et rum. Den tid er forbi. Med energieffektive lyskilder som LED-pæren skal du i stedet for holde øje med lumen-værdien. Den fortæller rent faktisk noget om lysstyrken og ikke kun om energiforbruget (watt).

For at beregne en god lysstyrke i rummet tager du børneværelsets størrelse i kvadratmeter og ganger den med cirka 140 lumen (hvis du eller dit barn har særlige ønsker til graden af lys eller mørke, kan denne værdi være højere eller lavere). Så får du nogenlunde den samlede lysstyrke, som din loftlampe i børneværelset skal kunne levere.

Et eksempel: Et gennemsnitligt børneværelse med tilstrækkelig plads til at lege og slappe af har et areal på omkring 15 m². Ganget med 140 giver det en nødvendig samlet lysstyrke på 2.100 lumen. Det betyder, at man til dette gennemsnitligt store børneværelse fx skal bruge en børneværelses-loftslampe med 3 lyskilder à hver 700 lumen eller en lampe med 5 lyskilder à 400 lumen hver.

Hvilken slags lys er mest behagelig for børn?

Børneværelset er en kombination af (næsten) alle boligens rum i ét. Tænk på din stue eller dit soveværelse - hvilket lys kan du bedst lide i disse rum? Formentlig et behageligt lys i stuen, der virker varmt, og i soveværelset et lys, hvor du kan se dit tøjs flotte farver på samme måde, som da du stod og købte det i forretningen.

Loftslampen i børneværelset skal skabe grundbelysningen i rummet, og derfor er det særligt vigtigt, at du sørger for at få nogle lyskilder af en høj lyskvalitet.

Der er to ting, du skal være meget opmærksom på, når lyset både skal være behageligt og kunne vise flotte, levende farver: lysfarven og farvegengivelsen. En varmhvid lysfarve på 2.700 kelvin sørger for et hyggeligt, rødligt virkende lys, hvor man bare kan slappe af, mens en farvegengivelse på mindst Ra 80 sørger for at både tøj, farveblyanter, billedbøger eller action figurer står i skarpe, levende farver.

Børn elsker både farver og afslapning, og med det rigtige lys kan du give dem begge dele.

Loftslamper

Oplysningerne om lysfarve og farvegengivelse finder du i produktdetaljerne ved alle lyskilder samt ved alle lamper, der har fast indbygget LED-lysteknik.

Vis mere Vis mindre

De overstregede priser svarer til producentens vejledende udsalgspris.
Alle priser er inklusiv 25 % moms, men eksklusiv fragtomkostninger.
Lampenwelt GmbH VAT-No.: DE815559897

© 2024 Lampenwelt GmbH