God udebelysning er vigtig hele året rundt, og måske specielt denne tid hvor det begynder at blive mørkere. Med en godt oplyst indkørsel eller indgangsparti byder du dine gæster og dig selv hjertelig velkommen.

Oplyst indkørsel og indgangsparti

Det er kun dig selv, der sætter grænser for lamper og belysning til at oplyse indkørslen eller indgangspartiet. Her kan du bruge alt fra pullertlamper til hængelamper. Lyset skal ikke være for stærkt men alligevel kraftigt nok til at lægge huset i en svag glød. Det som alle disse lamperne har til fælles er, at de giver dit hjem et varmt og indbydende udseende samtidig med, at de belyser vejen til døren trygt for dig og dine gæster. Selv om du egentlig kan bruge hvad du vil, bør du spørge dig selv om, hvad du skal belyse. Tænker du først og fremmest på sikkerheden vil pullertlamper eller gadebelysning være det naturlige valg. Pullertlamper eller sokkellamper er ikke højere end en halv meter, så disse lamper er kun tænkt til at belyse vejen frem uden at blænde dig og dine gæster. Disse lamper fås i forskellige størrelser og stilarter, udvalget er stort. Hvad også er genialt med disse pullertlamper er, at man kan få købt dem med jordspyd eller lyssokler, og de kan placeres hvor som helst. Dersom man heller ønsker væglamper, så findes der også her et stort udvalg. Her kan man få de traditionelle væglamper som spreder lys i alle retninger, eller du kan vælge væglamper, som er med til at belyse huset eller et bestemt område.

2501417_udendørsbelysning 3000079_udendørsbelysning 7531550_udendørsbelysning

Større udeområde

Ved at belyse de mørke steder i haven eller omkring huset får man udeområdet til at virke større. For at opnå større rum og dybde kan man sætte bedbelysning, portlygter eller stolper i ydrekanten af haven. Det gør, at du ikke bare kan kigge ud til en større have, men at du kan sætte dig ud i den og benytte den året rundt. Det vil ikke bare forandre din have men også antal timer, som du kan tilbringe udendørs.

5522230_udendørsbelysning       5522315_udendørsbelysning

Udebelysninger er så meget mere end bare en oplyst indkørsel

Når man generelt tænker på udendørsbelysning, tænker man som oftest på de traditionelle væglamper, som hænger ved indgangspartiet, men det er så meget mere end det. Udendørsbelysning kommer i mange forskellige variationer. Et eksempel kan være lyskæder på enten verandaen for at skabe god stemning eller hænge de op i træerne for at skabe en speciel atmosfære i hele haven. Hvad både er praktisk og også dekorativt er solcellelamper. Med solcellelamper lader du solen overtage strømregningen. Disse kan fås som almen belysning men også som dekorationsbelysning i form af lygter og figurer. Du kan læse mere i vores indlæg om solcellelamper her. Med udendørsbelysning kan man også fremhæve smukke detaljer som træer og planter, i tillæg til at du får et helt nyt brugsområde. Som sagt bliver haven et brugsområde, som man kan benytte sig af hele året.

3510052_udendørsbelysning

LED: Holde strømforbruget nede

LED-belysning generelt har vokset meget de sidste år og udebelysning hænger ikke efter. Af hensyn til miljøet og den stigende miljøbevidsthed, som præger os i dag, har vi udvidet vores sortiment af LED-udendørsbelysning. Udvalget vi i dag har af LED-udendørsbelysning er enormt. Den perfekte LED-udebelysning fremhæver og fuldender husets karakter, og dette kan du også opleve. LED-udendørsbelysning tilfredsstiller både miljøet og din pengepung.

Hvordan skal vi få så meget strøm ud i hagen?

Nå skal vi fortælle dig en god nyhed. Vi har nemlig strømfordelere til udendørs brug. Disse kobles ind i det almindelige strømnet og kan placeres rundt omkring i haven og give strøm til alle de lamper, du måtte ønske.

7531563_udendørsbelysning 1522974_udendørsbelysning 3000376_udendørsbelysning

Tips

Et tips fra os når du skal vælge udendørsbelysning til at oplyse vejen er at vælge lamper med bevægelsessensor. Da sparer du strøm og penge ved, at de kun bruges, når det er nødvendig. Huset vil også se beboet ud hvis du rejser væk, ved at lyset tændes, når noget bevæger på sig.  Bevægelsessensorer er praktiske, sparer strøm og øger sikkerheden. Du vil fra nå af slippe for ulykker på vej ind af døren men enkelt og trygt komme frem til døren.

Merken

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.