Solcellelamper – fleksible udendørslamper

Header_SolcellelamperSolcellelamper sørger for en flot dekoration i haven, terrassen eller på balkonen og giver en god atmosfære. Solcellelamperne har også et stor plus inden for sikkerhed- uden ekstra strømudgifter, komplicerede kabler eller tekniske kundskaber for montering. Hvilke konkrete fordele har solcellelamper? Hvordan fungerer de? Og hvad er hensigten med at vælge dem frem for almindelige lamper. Disse spændende spørgsmål og flere til skal vi forsøge at svare på. Spørgsmålene om de moderne, miljøvenlige og fleksible lamper.

Drøm eller virkelighed?

Forestil dig, at du har vært indenom Lampegiganten.dk og købt nogen lamper, som du synes specielt godt om. Nu holder du pakken stolt i hænderne, åbner op og går ud i haven. Uden tænke for meget går du lige hen til stien og sætter gadebelysningen i rustfrit stål op.  Så sætter du de flotte kuglelys på trappen ved terrassen og flytter på dem to-tre gange for at finde den rigtige position. Derefter hænger du den fine lyskæde på grenene i træerne. Ærespladsen går til den praktiske spot som har til opgave og lyse den flotte rosenbusk op.

Og ved du hvad, der er det mest imponerende med alt dette?

Du trænger ingen kabler eller strømnet. Du slipper at tænke på ekstra strømudgifter men heller koncentrere dig om at sætte lamperne der, hvor de passer bedst. Før du ved det, sidder du ude på terrassen en afslappende aften i havestolen og nyder synet af en flot, fascinerende og oplyst have. Dette er jo en fantastisk idé, tænker du nu. Ja, det er det! Derfor må du ikke sætte dig fast i fantasien, fordi disse moderne solcellelamper er nemlig enkle og ukomplicerede og giver dig masse fordele og muligheder.

En lampe – mange fordele! Solcellelamper for udeområdet

9945092_ SolcellelamperMen hvad er egentlig fordelene med Solcellelamper? Hvorfor er det så attraktivt og hvorfor finder vi dem stadig mere og mere i haverne? Vi vil give dig er kort oversigt:

  1. Solcellelamperne er uafhængig af strømnettet. Derfor trænger du ikke at bekymre dig over ekstra strømomkostninger, derfor vil regningen og miljø ikke længere være en byrde.
  2. Solcellelamperne kræver ingen ekstra kabler med elektricitet. På den måde undgår vi unødvendige ulykker i haven.
  3. Solcellelamperne kan hurtigt, enkelt og omkostningsfrit integreres i dit belysningskoncept.
  4. Solcellelamperne kan installeres uden nogen tekniske kundskaber.
  5. Efter påfyld af solenergi, og når mørket sænker sig tændes lampen, takket være en indbygget lyssensor. Denne sensor registrerer lysniveauet og tænder automatisk, når lyset kommer til en bestemt grænse. Lamperne kan også komme med en ON/OFF-knap, så du selv kan vælge, hvornår du ønsker lys. Dermed gemmer du energien som er opsparet.
  6. Hvis du har ugunstige steder i haven, som er svære at belyse, er det ikke noget problem. Det kan løses med solcellelamper uden store anstrengelser.
  7. Solcellelamperne er meget fleksible og kan bruges overalt i haven. Nogle modeller er udstyret med et solcellepanel og et ekstra kabel, så man kan sætte lampen hvor end man ønsker det og sætte solcellepanelet, der hvor der er mere sollys.
  8. Solcellelamperne er som oftest udstyret med LED. Dette er specielt energibesparende og miljøvenligt.

 

En lampe – mange muligheder! Solcellelamper og deres placeringer.3012213_Solcellelamper

De første solcellelamper på markedet var rene dekorationsobjekter, som gav en smule lys med en lav brændetid. I dag er det selvfølgelig vigtigt for os at vælge højkvalitetsprodukter. Da må solcellelamperne have en lang levetid, god sikkerhed og så optimalt og fint lys som overhovet muligt.

Men heldigvis er det i dag ikke sådan, som solcellelamperne var fra begyndelsen. Videreudviklingen af solcellelamperne har i de senere år gået med store fremskridt. Du kan nu få et større spekter ad forskellige dekorationslamper, samt praktiske solcellelamper, og kan vælge ganske individuelt efter dine egne ønsker og behov. Solcellelamper er nemlig tilgængelige i forskellige former, prisklasser, hensigt og placeringsmuligheder.

En lille ubemærket solcellelampe med LED kan blive et midtpunkt om aftenen. Solcellelygter, som man kan hænge rundt omkring i træerne skaber en god atmosfære både til hverdag og til fest. Solcellelampen i rustfrit stål lyser gangstien op og giver sikkerhed. Om du har bevægelsessensor så tænder solcellelamperne så snart den registrerer bevægelse, og dermed får du lys lige præcis, når du har brug for det. Dette er bare nogle få eksempler på de forskellige muligheder, som solcellelamper har.

 

Hvordan fungerer solcellelamperne egentlig?

Solens lys er uafhængig af strømnettet, i modsætning til andet lys. Solcellelamperne i din have er udstyret med et kabel, som du må lede ind i kontakten med et solcellepanel og et batteri. Hvis solcellepanelet står i rigtig retning på dagstiden, vil solenergien blive konverteret via en fotovoltaisk proces til elektrisk energi, og derefter gemmes den elektriske energi i et batteri i solcellelampen. Når mørket sænker sig bliver den gemte energi i lampen afgivet i form af lysenergi, for at give det ønskede lys.

De mest moderne solcellelamper er også udstyret med en integreret skumringssensor, som automatisk tænder, når mørket begynder at falde. For at spare endnu mere strøm, kan du også vælge modeller med indbygget afbryder, hvor du manuelt kan tænde og slukke lyset.

 

3012093_SolcellelamperTips og tricks om solcellelamper

Batteriet er ved siden af lampen en af de vigtigste komponenter i en solcellelampe. Batteriet bestemmer brændetiden for lampen. Afhængig af kvaliteten af det indbyggede batteri, vil en solcellelampe have en brændetid på mellem 5-20 timer. De fleste solcellelamper giver op til 8 timer med lys til de flotteste timer i din have.

 

 

8518037_SolcellelamperSom lysleverandør bruger vi LED i de allerfleste solcellelamper. Det gør vi fordi, LED er specielt energieffektive, meget holdbare og kompakte og tilbyder også mange andre fordele og muligheder, som almindelige lamper ikke har. Ønsker du for eksempel en blå, rød eller en anden farvenuance for haven eller en speciel lampe til terrassebordet? Med den moderne LED-teknologi er det ikke noget problem.

 

3012134_SolcellelamperNaturligvis spiller en solenergimodul en vigtig rolle ved solcellelampen. Hvordan skal vi ellers få lampen til at lyse, når mørket faller og solen er væk!? Det som er alfa og omega er at placere modulet, så du får mest mulig ud af solstrålerne og kan lade batterierne mest mulig. Noget som er mindst ligeså vigtigt som placering er, at du holder modulet fri for snavs, støv og andre forstyrrelser og rengør den regelmæssigt. På denne måde får du den optimal ladekapacitet, og du kan uden problemer nyde lyset af solcellelamperne i din have.

 

3012005_SolcellelamperFor at få et flot lys fra solcellelamperne både på vinter- og sommertid, bør du vælge kvalitetsprodukter, som har både sommer- og vinterfunktioner. Takket være de intelligente højkvalitetskomponenter tilbyder lamperne et flot lys gennem hele året.

 

 

9619073_SolcellelamperDSolcellelamper med integreret bevægelsessensor er et flot og miljøvenligt alternativ – specielt til praktisk brug. Dette bliver kaldt en miljøvenlig måde, fordi man får elektriciteten fra solen, og sparer elektriciteten i et batteri. Ved en bevægelsessensor sparer du endnu mere elektricitet på grund af, at du kun bruger energien, når du behøver det. For eksempel ned langs vejene til huset eller på den mørke sti mellem garagen og indgangsdøren, bruger du kun energi, når du går der. På den måde sparer du masse solenergi og lyset varer længere.

 

Solcellelamper

8518007_SolcellelamperLys haven op med lækre solcellelamper – uden kabler og helt miljøvenligt.

Solcellelamper er tilgængelige som dekorationslamper enten som figur, husnummerbelysning, gadebelysning, pullertlamper, spots, kugler, lanterner, lyskæder, lysstave eller solarfakler- ja, som du ser har solcellelamper både blevet praktiske, flotte og en dekorativ belysning. Produkter med solcellepaneler bruger solenergi i stedet for strøm, noget som gør dem meget miljøvenlige. De har heller ikke kabler og ledninger som minimerer risikoen for ulykker. Vi fra Lampegiganten.dk vil fortsætte med at følge udviklingen inden for solcellelamper og vil præsentere de nyeste muligheder inden for solare dekorationslamper.

Merken

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.