Sommeren er så småt ved at banke på, og derfor er udendørsbelysning vigtig for at kunne nyde sommeraftenerne til fulde. Derudover er det essentielt med en hyggelig belysning – både til at byde gæster velkommen, men også for sikkerhedens skyld om aftenen. Hvis en udendørsvæglampe på husfacadem ikke virker, kan det resultere i at skulle tage lommelygten på mobilen i brug eller finde cykellygten frem for at kunne låse hoveddøren op. Derudover er det naturligvis mere trygt at have lys ved huset, især hvis der er tale om en lampe, som tænder automatisk, når der kommer nogen forbi.

Væglamper til husfasaden er meget populære i Danmark, og de kan pynte meget på en ellers neutral væg. Klik her for at se vores store udvalg af væglamper.

Gadebelysning ser man ofte i indkørsler eller langs stier i haven. De anvendes til at skabe stemning, og naturligvis samtidig til at oplyse gangstier og vise vejen for os.

Lygtepæle bliver også anvendt mere og mere i private haver. Når jeg kommer til et hus med en lygtepæl ved indkørslen eller i haven, føler jeg mig varmt velkommen. Det kan virkelig gøre en stor forskel, og sætte prikken over iét ved en bolig. Bliv inspireret af det store udvalg af lygtepæle her.

Tilbehør: Lyspærer og sensorer

De fleste vælger at få installeret sensorer i udendørslamperne, hvilket kan anbefales så du undgår at skille lamperne ad og sætte dem sammen igen. Nogle lamper har også integrerede sensorer, og andre har mulighed for at få koblet en ekstern sensor til.

Man kan få sensorer, som automatisk tænder lampen når mørket kommer snigende, og som slukker lampen igen, når det er lyst. Desuden kan man få sensorer, som tænder læmpen, når det er mørkt, OG som registrerer personer i bevægelse. På denne måde sparer du energi, da lyset kun tændes, når der er brug for det.

Har du ikke fået installert en sensor, så fortvil ikke. Der findes lyspærer med indbyggede sensorer, eksempelvis disse fra Sylvania.

Uanset om dine udendørslamper er med eller uden sensor, så anbefaler vi, at du har LED-lyspærer i dine lamper. LED-lyspærer hjælper dig med at passe på miljøet, og samtidig kan det også mærkes positivt på strømregningen. Klik her for at se vores store udvalg af LED-lyspærer.

 

About The Author

Velkommen til lampegiganten.dks blog! Jeg er uddannet cand.ling.merc fra Aarhus Universitet, og har interesse for interiør og ikke mindst lamper. Detaljer gør den store forskel, og belysning er prikket over i'et i enhver indretning.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.