Intelligent belysning

Tænde, slukke. Det kan alle lamper! En af de største trends, som bare LED-lysteknikere kan udvikle, er et lys, som er lige så individuel, som det du er. Takket være dette lys, kan du på en kold og dyster efterårsdag nyde en kop te med flimrende lys, helt uden pejs. Og om aftenen kan du lade sjælen opleve 100 % velvære i et badeværelse i blå og lilla nuancer. Dette nye trend-lys er ikke bare hvidt, men det tilpasser sig til alle dine dagligdagssituasioner.

intelligent-belysning-romantisk  intelligent-belysning-party
intelligent-belysning-pejs-stemningslys
intelligent-belysning-nattelys  intelligent-belysning-laese  intelligent-belysning-havet

Kontrollér lyset helt enkelt med Phillips Hue-appen!

Med tråløst netværk, Hue-Bridge, smarttelefon og en gratis Hue-app modtager du med det intelligente lyssystem, Philips Hue, en individualisering uden lige. På Philips Hue appen kan du blandt andet downlaode et billede, så du kan få de samme farvetoner på dit rum som på billedet. Vil du have det samme lys og farver, som du havde på ferien i Kreta? Nul problem! Philips Hue lader dig vælge i mellem 16 millioner farver, så du kan få akkurat den farve, du ønsker.

intelligent-belysning-solnedgang-dk

Nogen hjemme?

Skal du på forretningsrejse til New York i to dage? Eller en velfortjent ferie en uge? Med Philips Hue-appen har man tilgang til belysningen i huset fra overalt i hele verden. Du kan også programmere lyset efter din personlige dagsrytme. Dette er et stort pluds indenfor sikkerhed. Det spiller også en stor rolle specielt i denne tid, hvor det begynder at blive mindre sol og flere timer indendørs.

intelligent-belysning-huset-dk intelligent-belysning-mobilen-dk

Bærbar lampe, med samme effekt

Når man slet og ret bare vil have en enkel og praktisk lampe, som man kan have med sig overalt, er Philips Hue Go noget for dig. Dette er en halvskål-formet lampe, som man enkelt kan tage med sig og pladsere, der  man ønsker det. Denne fungerer også uden bridge, altså som en stand alone-løsning, som det hedder så fint. Denne kan også gengive 16 millioner farver, som en almindelig Philips Hue-lampe, noget som betyder, at man kan skabe næsten hvilken som helst stemning, som man ønsker. Dette er praktisk, dersom du vil have den med til forskellige steder og situasjoner.

intelligent-belysning-go-nattelys-dk intelligent-belysning-go-bad-dk intelligent-belysning-go-videospil-dk intelligent-belysning-go-meditering-dk

Merken

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.