En designlampe er et blikfang, et kunstværk og en dekoration i én indpakning. Det største fokus ligger i detaljerne, og derfor vil alle designlamper skille sig ud på grund af, at der bruges kvalitetsmaterialer og vægtlagte detaljer. 

designlampeDer er noget specielt med designlamper. Designlamper er med til at give udtryk for en følelse, hændelse eller noget som betyder noget. En designlampe er ikke bare et belysningselement, men også et stykke individualitet, som skal udfolde sig i alle rum. Dette gør handelen af designlamper til en spændende handel. Det som er så spændende med disse lamper er, at to personer som ser på den samme lampe kan have to helt forskellige indtryk af den. Det kan være en lampe, der taler og vækker følelser hos dig, mens den hos en anden kan vække andre følelser eller slet ingen følelser. Designerne af designlamper resulterer til sande kunstværker ved sin store frihed, når det kommer til lys, form og farve. De gennemtænkte lyskoncepter sørger for en stemningsfuld atmosfære og det rigtig præg i hjemmet.

 


 

Designere forsøger at fremstille en oplevelse gennem sine værk af lys. De fremstiller dette ved tusindevis af forskellige fremgangsmåder. Designlamper genkendes ved utraditionelle former og specielle farver, eller ganske enkelt bare rene glaslamper med ens former som lader lyset skabe forskellige unikke lysoplevelser.Når en designer arbejder, designer han ikke bare en lampe- men en hel serie. Dette gør, at det er lettere for os at indrette, for så kan vi få det samme design i flere rum. Designlamper fås i mange forskellige stilarter – der findes altså en designlampe for enhver smag.

designlampe


Designlampe på væggen?designlampe

En designvæglampe er mere end bare en lyskilde. Det er et kunstværk, som kan udstilles på samme måde som et maleri. En designvæglampe tilfører væggen lette konstruktioner både gennem lampehuset, men også ved det lys som lampen udstråler. Væglamper mestrer at sprede en stemningsfuld belysning. I modsætning til diskrete modeller, hvor selve formen på lampen er temmelig skjult, tjener designvæglampen til både at være et kunstværk i sig selv og sprede en stemningsfuld belysning.

Designlamper giver en helt speciel stemning udendørs

designlampeDesignlamper er ikke kun flotte inden for husets vægge, de er også en fantastisk berigelse i haven eller på gårdspladsen. Vælger du den rigtige designlampe udendørs, kan du skabe en fantastisk og speciel stemning i dine udendørsarealer.

Designlamper udendørs findes i alle former og farver. Alternativerne er mange: fast monteret designvæglampe, gadebelysning eller en lygtepæl – en lyskugle, en pullert eller en lysende sten – dæmpbare lamper, lamper som kan styres med fjernkontrol, topmoderne nedgravet LED-udebelysning. Slip fantasien løs og indret din have helt unikt med vores designlamper. Med den rigtige designlampe kan du skabe en afslappende og stilfuld atmosfære i din have. Man kan også nyde den friske luft i den stemningsfulde belysning. Designlamper er som sagt tidligere helt unikke, og de vil derfor gøre din have helt unik.

Merken

About The Author

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.