Vil du gerne kunne sove godt om sommeren når det er over 30° C?

Vil du kunne slappe af i soveværelset på selv de varmeste dage?

Det ønsker alle, men få har muligheden for det. Lyt til dine behov og sørg for at du har en passende loft-, gulv- eller bordventilator, som kan give en behagelig og afkølende tiltrængt brise.

Vores skridt-for-skridt-vejledning guider dig hurtigt til dit ønskeprodukt.

8 skridt mod din nye ventilator

  1. Hvor? Har du ikke meget plads til din ventilator, eller ønsker du blot at afkøle et mindre område, så kan du med fordel vælge en bord- eller gulvventilator. I dette tilfælde kan du gå direkte videre til skridt 8. Har du mulighed for at tilkoble ventilatoren i loftet kan du gå videre til skridt 2.
  2. Hvor stor? Vælg en ventilator, som er beregnet til den pågældende rumstørrelse. Dette kan du læse om under de forskellige produktbeskrivelser.
  3. Skråtag – ja eller nej? Ventilatorer og skråtage udelukker ikke hinanden. De ventilatorer, som egner sig til skråtage, er mærket med dette.
  4. Belysning – ja eller nej? Har du kun én strømafbryder i loftet og skal du bestemme dig for, om du skal have en loftventilator eller loftlampe? Det behøver du ikke! Vælg blot en loftventilator med indbygget lys.
  5. Ventilator om vinteren? Er ventilatoren ubrugelig om vinteren? Ikke hvis den har vinterindstilling, som fordeler den varme luft jævnt i rummet.
  6. Styrbar fra sofaen? Ligger du langt om længe afslappet på sofaen, og så bliver du nødt til at rejse dig for at trykke på vægafbryderen? Ikke med en ventilator med fjernkontrol!
  7. Specialfunktioner! Lydløse produkter forstyrrer dig ikke i søvne, og individuelt regulerbare ventilatorer sørger for at du kan indstille dem således, at ingen papirer flytter sig/eller at du bliver forkølet.
  8. Opdag! Besøg vores hjemmeside og find den passende ventilator til dig.

Vi ønsker dig en god dag
Lampegiganten.dk

About The Author

Velkommen til lampegiganten.dks blog! Jeg er uddannet cand.ling.merc fra Aarhus Universitet, og har interesse for interiør og ikke mindst lamper. Detaljer gør den store forskel, og belysning er prikket over i'et i enhver indretning.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.