Med lampeserien Philips myGarden kan du give din have den helt store makeover, når det gælder belysning. Philips er en berigelse for enhver have, både ud fra et synspunkt om sikkerhed og æstetik, da stilfulde udendørslamper gør det rart og sikkert at komme helt hjem i mørket. Med myGarden tager Philips højde for de forskellige stilretninger og præferencer, som folk har. Nogle mennesker kan lide et simpelt design mens andre er mere til vintage og nostalgiske former. Derudover har Philips nogle rigtig gode produktbilleder, som gør, at du nemt kan forestille dig lamperne i din have.

Philips myGarden i vintage stil

Vintage udendørslamper fra myGarden giver haven eller terrassen en nostalgisk karakter. Disse lamper passer eksempelvis ind i en landlig have. De runde former giver haven charme og bidrager til en hyggelig hjemmelig følelse. På varme sommeraftener kan du sidde udenfor til sent på aftenen. Under dårligt vejr om vinteren giver belysningen en hyggelig stemning og skaber atmosfære i haven.

Pasture myGarden i vintage stil er en flot del af havebelysningen på alle tider af døgnet. Klik på billedet for at komme til produktet.

Buzzard myGarden

Buzzard myGarden minder om en gammeldags lygte eller et ur på en ældre banegård. Det klassiske design giver denne genkendelseseffekt. En vigtig forskel er dog, at Buzzerd er ret moderne og egner sig til LED- og energisparepærer. Buzzard egner sig godt i den mere klassiske have, som måske har en landlig stil. Du kan for eksempel placere den på en væg, hvor forskellige planter vokser op ad.

Buzzard myGarden har et klassisk og stilrent udtryk.

Topiary myGarden

Navnet Topiary er engelsk og betyder beskæring i forbindelse med havearbejde og i denne forbindelse kan det ses som en kunst at fremstille fantasifulde former og dyr gennem arbejdet med at beskære træer og buske. Væglampen har også en elegant karakter, hvorfor lampens design passer ind i de fleste haver. Lampen udstråler et vintageudtryk, som dog stadig kan passe ind i en moderne have, da den stadig er stilren og enkel. For at bevare det gammeldags udseende er det bedst at bruge en E27 lyskilde i denne lampe, eftersom disse ligner de velkendte lyspærer.

Topiary myGarden giver haven en yndefuld karakter.

Philips myGarden i moderne design

Det enkle og stilfulde udtryk er gennemgående i Philips myGarden. Blandt dem er f.eks. lamperne Moonshine, Bustan og Hedgehog. Disse moderne udendørslamper har en meget enkel og stringent karakter, og sætter således andre elementer i haven i centrum. Moonshine, Bustan og Hedgehog er ikke sprudlende, men udstråler ro, renhed og enkelthed.

Moonshine myGarden

Denne kantede udendørsloftslampe er lavet af støbt aluminium. Det minimalistiske design gør at den udtrykker en yderst enkel og diskret vibe, hvilket gør at eksempelvis dine møbler på terassen kan få mere opmærksomhed. Derudpver er Moonshine er yderst velegnet til at oplyse en carport eller indgangsparti. Det minimalistiske design passer naturligvis godt til et moderne hus, men kan samtidig spille sammen med et mere gammeldagshus, hvorved der kommer en flot og samtidig ikke for prangende kontrast.

Moonshine myGarden i moderne design.

Bustan myGarden

Bustan er kantet, stilren og tidløs. Denne L-formede belysning (Se billede nedenfor) er meget velegnet til at oplyse havestier eller terrasser, da lyset rammer netop der, hvor du skal bruge det. Bustan findes også som en væglampe (Se billede nedenfor). Begge Bustan gør sig godt om dagen såvel som efter solnedgang grundet designet.

Sokkellampen Bustan myGarden giver en hyggelig atmosfære både om dagen og om aftenen.

Væglampen Bustan myGarden er ideal som afslapningsbelysning.

Hedgehog myGarden

Hedgehog myGarden har et tidsløst og moderne design. Denne lampe giver smukke lyseffekter på væggen, både opad og nedad. Stellet på udendørsvæglampen er fremstillet i trykstøbt aluminium, som er lakeret i en flot antracit farve.

Hedgehog myGarden kan man kalde et tidløst pindsvin, dog uden pigge!

Som du kan se, er der mange forskellige lamper at vælge imellem, og det er bare med at finde din stilretning og præference.

About The Author

Velkommen til lampegiganten.dks blog! Jeg er uddannet cand.ling.merc fra Aarhus Universitet, og har interesse for interiør og ikke mindst lamper. Detaljer gør den store forskel, og belysning er prikket over i'et i enhver indretning.

Leave a Reply

Your email address will not be published.