Belysningstrends 2021

Dette års lysende must-haves

Når det kommer til belysningsdesign, bringer året 2021 nye, friske højdepunkter til hjem og bolig. Især hvad angår variation! Tendenserne går nemlig kreative veje, der næppe kunne være mere forskellige, og alligevel er de alle friske, nye og absolut in. Enkelte, larmende blikfang som fx glamourøse luksuriøse lyskreationer, yndefulde enkle lamper og samtidig mere afdæmpede og ofte til en enkelt farve begrænsede design i grå, beige og træ får med sikkerhed interiørelskeres hjerter til at slå hurtigere.

Blikfang uden mage

Lamper som taler for sig selv

Lamper som blikfang af en anden verden – udstyret med et ekstravagant armaturdesign, der med garanti bliver husket! Disse lamper er statements i sig selv og udgør som udtryksfulde individuelle interiørkomponenter et kreativt element i ethvert hjem. De går lige til grænsen, er måske endda lidt over the top, sådan som disse lamper uundgåeligt fanger øjet. For designelskere og dem som gerne vil have det der ekstra, som kun findes, når grænserne for hvad der er muligt og tilladt udviskes.

Opdag belysningstrends for 2021
Puristisk luksus

Glamourøse og minimalistiske lamper

Med disse nye, lysende must-haves til 2021 forenes modsætninger: Luksuriøse lysdesign, der på en og samme tid er så puristiske som muligt. Ædle materialer i symbiose med sorte toner, nuancer i messing og guld kombineres med slanke linjer til elegante lyskreationer.

Opdag belysningstrends for 2021
Enkeltfarvede lamper

Behagelige, ensfarvede lysideer

Den ensfarvede trend bringer rige, udtryksfulde farver ind i vores stuer – men… og det er vigtigt… Tendensen går mod hver farve for sig selv – for det absolut mest gennemførte look! Den perfekte scene til dette monokrome look er belysningsdesign i voluminøse former, der giver plads nok til, at de rige farvetoner får en kraftig effekt. Alt fra blanke til matte overflader er tilladt!

Opdag belysningstrends for 2021
Keep it Grey

Grå lamper i elegante udgaver

Ædle, simple gråtoner kombineret med spændende lampedesign - dette look bringer stemning ind i vores rum. Én ting er sikkert: Gråtoner er elegante, høj kvalitet og moderne! De kan bruges til at skabe spektakulære design. I overensstemmelse med mottoet ”Keep it Grey” undgår designerne bevidst farvekombinationer og præsenterer i stedet enhver tænkelig grå nuance. Gennem brugen af usædvanlige materialer, den rette forarbejdning og finish, mønstre og print kommer denne puristiske trend til sin ret og passer også godt ind i den nordiske, minimalistiske, indretning.

Opdag belysningstrends for 2021
Fresh shades of beige

Lysidéer i afdæmpende cremenuancer

Lampedesign i beige sikrer en harmonisk, frisk, naturlig flair i vores boligarealer det nye år. Armaturer i livlige, kantede, spidse og bløde former præsenterer sig i harmoni med hyggeligt, varmhvidt lys. Lampeskærmen fejres i disse design som ved ingen anden trend. Formene går lige fra det sædvanlige trapezformede udseende til livlige organiske varianter, hvor designerne rigtigt har sluppet ideerne løs og nytænkt lampeskærmen som vi kender den.

Opdag belysningstrends for 2021
Back to the woods

Lampedesign i lyse træfarver

Vi bringer skoven og dermed ægte unikaer ind i vores hjem - med lyse trædetaljer, der ikke er baseret på symmetri, men derimod på naturlighed. Naturligt voksende grene, elementer med unikke knuder, knaster og åreringe, samt bambus-flet bestemmer tendensen, der fokuserer på træets naturlige egenskaber og udtryk. Denne stil passer godt ind i den naturlige, underspillede nordiske indretning, fx i stuen, men disse design ser også godt ud, hvis et boheme look er det du stræber efter.

Opdag belysningstrends for 2021
  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 60 dage

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 500 kr. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.