Bærbare lamper - tag lyset med dig overalt

Dette trendy belysningstilbehør er mere end en bordlampe: Bærbare lamper er fleksible og alsidige. Takket være det genopladelige batteri og det praktiske håndtag kan dette lysende must-have bæres rundt og placeres hvor som helst i hjemmet – og med den rigtige IP-klasse, selvfølgelig også stråle til enhver udendørs anledning. Spændende smarte funktioner gør de bærbare lamper endnu mere attraktive.

Bærbar lys og musik

Bærbar lys og musik

Bærbar belysning og mobil højttaler i ét! Det bør ikke mangle ved nogen sommerfest i haven, på campingturen eller stranden. Udstyret med Bluetooth er en bøvlet og upraktisk ledning nu fortid, når den foretrukne musik skal slippes løs. Og hvem der får behov for det, kan også hurtigt oplade mobiltelefonbatteriet på lampens integrerede powerbank.

Yderligere bærbare lamper med integreret højtaler

Trendsættende udendørs belysning

Trendsættende udendørs belysning

Til afslappede stunder på terrassen, i teltet når man er på camping, som en lanterne, når man går gennem haven om aftenen. Overalt er en bærbar lampe super praktisk og giver hyggeligt lys. Ofte er den takket være de alsidige fastgørelsesmuligheder også så fleksibel, at den kan fungere som en lanterne på den nærmeste gren. Kun fantasien sætter grænser, når det kommer til hvor din lampe tages bedst i brug.

Yderligere bærbare lamper

Lysideer til hyggelige rum

Lysideer til hyggelige rum

Bærbare lamper er ikke kun forudbestemt til udendørs brug. De skaber også en god atmosfære i hjemmets øvrige rum. Foretrækker du at læse, mens resten af familien ønsker at se en film? En bærbar lampe vil være nok til at give dig den nødvendige belysning uden at blænde dig.

Yderligere bærbare lamper

Smarte bærbare lamper

Smarte bærbare lamper

Bærbare lamper er ikke kun fleksible, fordi de kan tages med overalt. I sin smarte version er en bærbar lampe også meget alsidig med hensyn til valg af lysstyrke, farverskift og intensitet. Afhængig af humør eller anledning kan du skifte farve og atmosfære på belysningen. Alt sammen med din smartphone eller via Bluetooth. Vi lover – du kommer til at elske det!

Yderlige smarte bærbare lamper

Lys som fleksibelt designelement

Lys som fleksibelt designelement

En bærbar lampe behøver ikke nødvendigvis at komme i form af en almindelig lanterne. Designermærker i høj kvalitet tænker videre og derved transformeres disse trendobjekter til stilfulde tilføjelser til et moderne interiør. Og ikke kun indenfor hjemmets fire vægge, men også i haven gør bærbare designerlamper en god figur.

Yderligere bærbare designerlamper

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage

Find den rette belysning til dit hjem.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev helt gratis.

75 kr rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 500 kr. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.