Kun

Ekstra rabat: 11 % fra 899 kr. | 14 % fra 1299 kr. - på næsten alt

Op til 65% rabat på lofts- og pendellamper

Bad loftlamper

Filtrer og sorter
Filtrer og sorter 0
Sortering Popularitet
Farve
Stilgruppe
Rum
Materiale
Pris
Anvend
Lysstrøm total (i lm)
Brand
Kapslingsgrad
Beskyttelsesklasse
Fatning
Lysfarve (udvalg)
Dæmpbar
LED
Smart Home system
Fast indbygget LED
Made in Germany
Lysdæmpere
Inklusiv lyskilde
Fjernbetjening
Form
Stemmeassistent
Antal lyspærer
Diameter (i cm)
Anvend
Med bevægelsessensor
Højde (i cm)
Anvend
Længde (i cm)
Anvend
Wattværdi
Anvend
Bredde (i cm)
Anvend
Dybde (i cm)
Anvend
492 produkter
Filter
4.649,00 kr.
Vejl. pris - 6%
Vejl. pris 4.980,00 kr.
Den vejledende pris er producentens vejledende udsalgspris for produktet.
3.660,08 kr.
Vejl. pris - 5%
Vejl. pris 3.853,12 kr.
Den vejledende pris er producentens vejledende udsalgspris for produktet.
7.399,00 kr.
4.699,00 kr.
2.099,00 kr.
Vejl. pris - 6%
Vejl. pris 2.249,00 kr.
Den vejledende pris er producentens vejledende udsalgspris for produktet.
629,00 kr.
Vejl. pris - 9%
Vejl. pris 694,68 kr.
Den vejledende pris er producentens vejledende udsalgspris for produktet.
4.608,75 kr.
2.899,00 kr.
2.899,00 kr.
3.876,00 kr.
5.599,00 kr.
4.249,00 kr.
Side

Loftlamper til badeværelset: De er fundamentet for en god belysning i dit badeværelse

Loftlamper giver lys i alle rum, og derfor hører en god loftlampe også til standardindretningen af badeværelset. Der skal selvfølgelig mere til, for et godt belysningskoncept i badeværelset består af andre lyskilder end bare loftlampen. Det er især vigtigt med en god bad- og spejlbelysning, når man styler håret, sminker, eller barberer sig eller skal sætte kontaktlinserne i om morgenen.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg vælger loftlampen til badet?

Det korte svar er sikkerheden! Alene ordet „vådrum“, der ofte siges i forbindelse med badeværelset, fortæller hvad det handler om: Den livsfarlige kombination af fugt og elektricitet.

Det kan godt være, at det ender med at gå godt, men du skal alligevel tage vores råd alvorligt og lade en elektriker stå for installationen. Hvis du skal kunne nyde din nye belysning i badeværelset uden bekymring, kræver det både, at du vælger en lampe, der virkelig er beskyttet mod fugt, og at den bliver tilsluttet professionelt uden fejl.

bad loftlamper
bad loftlamper
bad loftlamper

Hvilke kapslingsklasser er nødvendige til loftlamper i badeværelset?

Det ved din elektriker, som alligevel skal stå for installationen af din badeværelses loftlampe (og de andre lamper i badeværelset). Han ved alt om sikkerhedsforskrifterne i DIN VDE 0100 del 701, og det handler primært om, hvad der er nødvendigt for din sikkerhed i vådrum.

Til det formål bliver badeværelset opdelt i beskyttelsesområder. I badekarret ligger du i zone 0. Så kommer zone 1, hvor der bliver ret vådt, når det plasker fra badekarret, eller når du er i brusebad. Derefter følger zone 2 og 3, og selv om zone 3 er ret langt væk fra fugtkilden, bliver lamperne i denne zone alligevel fugtige, for eksempel af damp.

Hver zone kræver sin egen specielle IP-kapslingsklasse af lamperne. Derudover er det vigtigt at kigge på driftsspændingen: tilladt eller ikke tilladt?

  • Beskyttelsesområde 0: I brusekabinen, og badekarret må man kun anvende lamper med ekstra beskyttet lav spænding på op til 12 V og mindst kapslingsklasse IPX7.

  • Beskyttelsesområde 1: Inden for den lodrette begrænsning på op til 2,25 m fra badekarret eller brusekabinen må man kun bruge lamper med en beskyttet lav spænding på op til 12 V, der er beskyttet mod vandsprøjt, altså mindst IPX5.

  • Beskyttelsesområde 2: I en afstand på 60 cm op mod beskyttelsesområde 1 må man kun anvende lamper med kapslingsklasse IPX4 eller højere.

Derudover må

  • transformatorer ikke anvendes i beskyttelsesområde 0 og 1

  • stikkontakter og andre kontakter må ikke være placeret i beskyttelsesområde 0, 1 og 2

Virker det lidt komplekst? Måske, men det giver god mening, for det handler om din sikkerhed! Vil du gerne tale med en ekspert om det her vigtige emne? Så kan du bare ringe eller skrive til os. Du finder kontaktoplysningerne nedenfor.

Findes der også dæmpbare loftlamper til badeværelset?

Det gør der da, for du skal selvfølgelig ikke undvære komforten ved dæmpbart lys i badeværelset, men de mange sikkerhedsforskrifter i badet, kan godt gøre det lidt svært at finde dem, man kan bruge, så derfor kommer vi her med specielle badeværelses-loftlamper, der har en dæmpermulighed i sig. Du skal ikke bruge nogen ekstra dæmper! Der er tale om loftlamper til badeværelset med EasyDim-teknik,

hvor du enten har teknikken fast indbygget i lampen, eller du skruer EasyDim-lyskilder i dine allerede eksisterende badeværelses-loftlamper. Så er du færdig,

og kan med det samme starte dæmperfunktionen via den normale lyskontakt med et dobbeltklik, og selvfølgelig også skrue op for lyset igen, indtil du finder det helt perfekte lys til dit afslappende bad. Så er det bare at lægge dig i badekarret i dæmpet lys og nyde det!

I øvrigt er EasyDim en LED-lysteknik. Dermed udnytter du alle fordelene ved denne lysteknologi:

  • Lang levetid - udskiftning af lyskilderne er snart et helt overstået kapitel.

  • Straks 100 % lysstyrke - når der er kø til badeværelset om morgenen, er der ikke også tid til at vente på lyset!

  • Energibesparelse er også pengebesparelse, uden at gå på kompromis med lyset.

  • Tværtimod: En fantastisk lyskvalitet, både hvad angår lysfarve, farvegengivelse og homogent lys.

  • Klar, parat, start hvis du har en loftlampe med fatning, skruer du bare en LED-pære i.

easydim

Findes der også designer loftlamper til badeværelset?

bad loftlamper

Badeværelset er ikke det rum, hvor designerne bedst kan lide at boltre sig, da der er mange sikkerhedsforskrifter, og badeværelset er også alt for privat til designerlamper, for de vil jo gerne ses. Alligevel kan vi hos Lampegiganten.dk byde på designerlamper til en krog i badeværelset! Der er faktisk nogle af mærkevareproducenterne, der har formået at skabe nogle flotte designede loftlamper til badeværelset. Northern for eksempel med IP44-lampen „Over Me“, eller Mantra med den skyformede „EOS“.

Du finder en oversigt over alle designer loftlamper til badeværelset her.

Er spots et godt alternativ til badeværelses-loftlamper?

Ja, både godt og populært, for spots giver et rent, klart udtryk i badeværelset. I en passende mængde og fordeling kan spots virkelig lyse badeværelset op.

Der er selvfølgelig også alle sikkerhedsforskrifterne til indbygningsspots, men hvis du gør din elektriker til en del af projektet, går det nemt. Til spots skal du både bruge et loftudtag og et hulrum, men det sidste har du automatisk, hvis du har et forsænket loft, og så skal du have bore et hul i det, der passer til størrelsen på din spot. Så får du elektrikeren til at lave tilslutningen, og så trykker du bare lampen på plads i hullet.

Du kan henvende dig til vores tekniske kundeservice og få flere oplysninger. Ring til os på +45 89 88 18 90 eller skriv til os via kontaktformularen. Vi skal nok hjælpe dig med dit belysningsprojekt!

Vis mere Vis mindre

De overstregede priser svarer til producentens vejledende udsalgspris.
Alle priser er inklusiv 25 % moms, men eksklusiv fragtomkostninger.
Lampenwelt GmbH VAT-No.: DE815559897

© 2024 Lampenwelt GmbH