Artikel 1 til 60 (af 123 artikler)
Artikel 1 til 60 (af 123 Artikler)
 
Valgt filter

(Venligst begræns udvalget)

Energiforbrug
Rum
Farve skærm
Materiale skærm
Farve struktur
Materiale struktur
Form
Antal lyskilder
Version
Kapslingsgrad
Monteringshul
Lysdæmpere
Inklusiv lyskilde
Regulerbar højde
Sensor
Fjernbetjening
Topkvalitet
Tilbud
Diameter
Pris

Underskabsbelysning

 

Underskabsbelysning – For at dit køkken skal være perfekt oplyst!

Som den perfekte løsning for den optimale belysning af enhver arbejdsplads i køkkenet findes køkken underskabsbelysning. Lige præcis arbejdsfladen er det område i køkkenet der skal være bedst oplyst, da der er der tingene kan brænde på, bogstaveligt talt. Desværre hænger der ofte et skab over arbejdsfladen, der kaster skygger og gør det svært at opsætte en lampe. Også loftslampen i køkkenet er ingen stor hjælp, da lyset for det meste ikke kan trænge forbi til arbejdsfladen, man står nemlig selv i vejen. Dette problem kan underskabslamper let afskaffe.

I vores online shop finder du et stort udvalg af disse underskabslamper, f.eks. modeller med neutralhvidt LED lys eller underskabslys der er bevægelige, og pladsbesparende og enkelt lader sig indbygge i vægskabe eller hylder. Så oplys enhver nok så mørk afkrog af dit køkken.

Hvis ekstra farve i køkkenet er ønsket, kan gribe til indirekte belysning på skabe eller disk med en LED-strip. Disse LED-strips monteres med tape på bagsiden, og skifter farve ved brug af en fjernbetjening. Alle komponenter er inkluderet.

Særlig praktisk som underskabslys er de små LED lys, som man bare skal tape på og kan indsættes efter behov. De passer udseendemæssigt perfekt ind i ethvert køkken, om det er moderne, klassisk eller i landlig stil. Ingen underskabslamper heller ikke selvom de små LED-lys rent størrelsesmæssigt ikke har noget problem med det.

En køkken-underskabslampe er den perfekte løsning for det rigtige lys ved madlavningen!Alle priser er inkluderet moms men uden fragtomkostninger.

 
Din huskeseddel (0)
Din huskeseddel indeholder: 0 produkter
Din huskeseddel indeholder: 0 produkter

Du har ingen produkter på din huskeseddel.
Til huskeseddel
Din sammenligningsliste (0)
Din sammeligningsliste indeholder: 0 produkter
Din sammeligningsliste indeholder: 0 produkter

Du har ingen produkter på din sammenligningsliste.
Til sammenligningsliste